Hot!

kamerplanten kopen

kamerplanten kopen

Laat niemand u voor de gek houden: het kweken van kamerplanten is gemakkelijk, onderhoudsarm en net zo leuk als het hebben van een buitentuin.

Kamerplanten helpen niet alleen de omgeving rondom hen te reinigen, ze fungeren ook als een snelle decoratie-tool. We hebben de beste 5 kamerplanten gevonden die iedereen kan houden en bloeien. Als u kinderen of huisdieren heeft, let dan op voordat u koopt: sommige kunnen giftig zijn. 

POTHOS

Waarom u het wilt: ten eerste heeft deze kamerplant een luchtzuiverende kwaliteit die toxines zoals formaldehyde uit materialen in huis zoals tapijt kan absorberen en strippen. Hoe netjes is dat? Het heeft hangende stengels en werkt goed in een hangende mand of als een klimplant met wat training op een latwerk of welk object dan ook dat dit ondersteunt.

Hoe ervoor te zorgen: deze kamerplant binnen kan stengels produceren die 8 voet of langer lopen, dus snijd ze gewoon weg als ze te lang worden en uw plant zal er gezond en vol blijven uitzien. Het kan gedijen in een reeks van lichtomstandigheden, maar weinig licht kan de variatie van de bladeren verminderen. Laat de grond tussen de watergift wat opdrogen. Pothos doet het goed in een reeks normale kamertemperatuur.

ALOË

Waarom je het wilt: deze succulent met lange, puntige bladeren heeft geneeskrachtige eigenschappen die je waarschijnlijk wel kent van de productlabels. Het kan 3 voet hoog worden voor grote impact binnenshuis. Kleinere soorten, zoals de populaire aloë vera, werken geweldig in kleine, zonnige buitenruimtes.

Hoe zorg je ervoor: aloë houdt van kamertemperatuur rond de 70 graden en veel zonlicht. Zoals je zou verwachten voor een vetplant, geeft deze binnen kamerplant de voorkeur aan droge grond, dus vermijd frequent water geven voor het beste resultaat.

SPINNEN INSTALLATIE

Waarom je het wilt: deze kamerplanten met een ongewoon uiterlijk voegen visueel belang toe aan een kamer en ze zijn na jaren van populariteit in huis niet uit de mode geraakt. Spin planten komen in een aantal variëteiten en werken goed als hangplanten.

Hoe om te zorgen: Spider planten doen het goed met gelijkmatig vochtige grond en lichte of middelmatige lichtomstandigheden. Kamertemperaturen van 60 tot 75 graden zorgen ervoor dat ze goed blijven presteren.

ENGELSE IVY

Waarom je het wilt: er is een echte tijdloze elegantie voor klimop, en het versluiert meubels voor een mooi effect. Bovendien is het gemakkelijk om een nieuwe plant voor uzelf of een vriend te beginnen door een deel van de stengel te snijden. Denk direct aan een gastvrouw cadeau! (OK, niet helemaal instant. Het duurt ongeveer twee weken of zo.)

Hoe om te zorgen: Engelse klimop houdt van vochtige grond en koelere kamertemperatuur, variërend van het midden van de jaren 50 tot ongeveer 70.

JADE-INSTALLATIE

Waarom je het wilt: voor diegenen die houden van het uiterlijk van een vetplant – om nog maar te zwijgen van het gemak van de verzorging – biedt een jadeplant dikke, weelderige bladeren en visueel interessante takken. Het groeit langzaam en heeft het potentieel om te leven van de geboortedata van je kinderen tot hun middelbare school diploma – tenminste! Het ziet er ook geweldig uit in een mooie pot in combinatie met andere sappige soorten.

Hoe ervoor te zorgen: Jadeplanten vereisen niet veel water, dus houd de grond enigszins droog. Het geeft de voorkeur aan fel licht en gewone kamertemperatuur.

Tags:

Leave a comment