Hot!

The Mean Greens – Plastic Warfare

The Mean Greens – Plastic Warfare

Je kent misschien de soldaatjes van Toys Story wel, in dit spel speel je als de kleine plastieken soldaatjes, groen tegen tan. Het is een 3rd-person shooter in teams van 5 tegen 5.

Er zijn in totaal 10 verschillende maps om te spelen en 10 verschillende gamemodes om te doen. iedereen heeft een keuze uit 6 wapens om te gebruiken. Wat erg handig is, is dat je dit spel niet alleen met je toetsenbord en muis hoeft te spelen maar je kan ook een controller gebruiken.

Om met andere te kunnen communiceren kan je de voice-chat gebruiken of je kan de text-chat gebruiken.

Je kan gemakkelijk met je vrienden in het zelfde potje komen door de party matchmaking, je kan eenvoudig je vrienden in een game joinen.

Eigen ervaring:

Doormiddel van alle verschillende gamemodes heb je wel even wat te doen. Elke gamemode heeft zo zijn eigen doel die je moet behalen als team. Het is erg handig om te communiceren met je team genoten om zo een tactiek te bespreken. Het kan een voordeel zijn als je met een paar vrienden speelt. Het enige minpunt aan dit spel is dat er niet veel mensen het spel spelen dus het kan even duren voor je in een potje zit.

Tags: