Hot!

Jacht kopen

Jacht kopen

Nederlanders zijn op de hoogte van jachtbouw en jachtmakelaardij

Elk jaar kiezen honderden jachtliefhebbers uit Engeland, Wales, Schotland en Ierland ervoor om een ​​jacht te bouwen of te kopen in Nederland, en zij hebben daar goede redenen voor. Nederlanders staan ​​bekend om hun uitstekende ontwerp, uitstekende technische kwaliteit en uitstekende service. De boten en jachten zelf zijn van een hoogwaardige bouwkwaliteit en uitzonderlijk gemakkelijk te onderhouden. Dit alles en meer is beschikbaar tegen zeer concurrerende prijzen.Dit is het perfecte moment om je volgende boot in Nederland te kopen als je Engels, Schots, Welsh of Iers bent. Nederland is in de buurt, ze spreken allemaal Engels en de zakelijke mentaliteit is niet zo anders dan die van de Britten. Kom profiteren en steek de Noordzee over met het vliegtuig, veerboot of met uw eigen auto door de Kanaaltunnel en ontdek hoe gemakkelijk het is om een ​​boot in Nederland te kopen.

Ervaring in boten

De jachtsector is een van de belangrijkste industrieën in dit kleine land aan de overkant van de Noordzee. De 16 miljoen inwoners van Nederland bezitten meer dan 550.000 boten en jachten in alle soorten en maten, ondersteund door bloeiende watersportbedrijven. De 600 Nederlandse scheepswerven en jachtmakelaars en 200 jachtmakelaardijen bieden werk aan meer dan 30.000 zeer bekwame en ervaren medewerkers die allemaal Engels spreken.

Grootste super jachtbouwers

Ondanks het kleine formaat van Nederland geografisch, hebben Nederlandse jachtbouwers de nummer één positie op de wereldranglijst van superjachtfabrikanten in termen van waarde en de nummer twee positie in bouwcijfers. Als het gaat om de kwaliteit van het product, is Nederland de onbetwiste leider in superjachten. U kunt er zeker van zijn dat u dezelfde kwaliteit zult vinden in kleinere boten en jachten. Kopers van over de hele wereld profiteren van de ongeëvenaarde professionaliteit en eeuwenlange ervaring in de bouw en handel van boten.

U bent op de grootste botenwebsite met boten te koop in Nederland

U bent aangekomen op de nummer 1-website voor kopers uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland, op zoek naar nieuwbouw boten of tweedehands boten en jachten in Nederland van elk type en prijs. Bijna alle werven en makelaars die op deze website adverteren, zijn eigendom van Nederland of worden beheerd, u kunt er zeker van zijn met wie u te maken hebt. Deze geselecteerde professionals hebben een brede ervaring in internationale bootverkoop en zaken doen met internationale kopers op een dagelijkse basis. YachtFocus.co.uk raadt al deze bedrijven van harte aan. Je bent in goede handen!

Belangrijkste voordelen:

Naast duizenden gebruikte boten, biedt deze website ook ongeveer 1.500 nieuwbouwboten van Nederlandse scheepswerven en Nederlandse importeurs, agenten en dealers van Britse en Europese merken.De aangename kant van een gebruikte boot uit NederlandAls u de voorkeur geeft aan een gebruikte boot of jacht, ongeacht of het merk van de boot in Nederland is of in het buitenland is gebouwd, biedt het kopen in Nederland veel voordelen.

Zoveel keuze

De Nederlanders bezitten ongeveer 550.000 boten, waarvan 200.000 voor ernstig cruisen. 10-15% van deze boten is te allen tijde te koop. Deze website met boten te koop is de enige met een grote collectie Nederlandse boten gericht op Britse en Ierse bootkopers.

Goed onderhouden

De Nederlanders zijn trots op goed bootonderhoud en zijn gewend om elk jaar te investeren, niet alleen in de gemakkelijk zichtbare bootonderdelen.ZoetwaterDe meeste Nederlandse boten blijven op zoet water, vanwege de vele binnenwateren in Nederland, waar de meeste havens zijn. Zoet water is beter voor GRP-rompen en bootverf en -lak dan zeewater.Opgeslagen aan de walIn de winter, wanneer de Nederlandse binnenwateren bevriezen, worden de boten droog aan de wal opgeslagen, vaak onder een dak of zelfs in een verwarmde opslag.

Verrassend lage prijzen

Vanwege de crises en het feit dat er zoveel gebruikte boten te koop zijn, zijn de bootprijzen in Nederland over het algemeen lager dan in Engeland, Wales, Schotland of Ierland of andere Europese landen. De meeste Nederlandse scheepswerven en jachtmakelaars verkopen meer dan 50% van hun aanbod aan buitenlanders!

Bootenservice na verkoop

Voor zowel nieuwbouw als gebruikte boten en jachten is de service van een Nederlandse werf, bootdealer of jachtmakelaar uitstekend.

Tags:

Leave a comment