Hot!

H1Z1

H1Z1

H1Z1 is opgesplitst in 2 spellen: H1Z1 Just Survive en H1Z1 King of the Kill. Het was eerst 1 spel in het geheel maar is in februari 2016 uit elkaar gegaan en zijn het twee aparte spellen geworden. Het spel is bedoeld als een open world zombie survival MMO.

H1Z1: Just Survive

De gamemode Just Survive is een open world zombie survival MMO. Spelers moeten zien te overleven in deze wereld en moeten daarbij ook uitkijken voor de gevaren die zich in deze wereld voortspelen, zoals wolven, beren, herten en zombies, en natuurlijk de duizenden andere spelers die in deze wereld rondlopen. Je kan door de hele wereld heen wapens en andere spullen vinden die je nodig gaat hebben om te overleven. Je moet ook opletten of je wel voldoende energie hebt of dat je niet uitdroogt, hiervoor zijn er allemaal verschillende manieren om er aan te komen. Uiteraard kan je in dit spel ook ruilen met je medespelers, het is wel altijd oppassen of ze te vertrouwen zijn want iedereen kan je zomaar neer schieten, het is namelijk PvP (Player versus Player).

Je kan niet alle spullen die je vind mee nemen en bij je dragen, hiervoor kan je je eigen hutje bouwen en daarin je spullen bewaren, hiervoor moet je hout halen en zo spullen maken voor een hutje. Je kan ook ontdekken door middel van verschillende “item” in een bepaalde volgorde te zetten en te kijken wat je er van kan maken. Jij en je medespelers kunnen ook een “air drop” oproepen, dit houd in dat er een vliegtuig komt over vliegen die een pakket laat vallen. Dit vliegtuig hoor je al van verre aankomen, dus andere spelers ook. Om te voorkomen dat andere spelers jou pakket proberen af te pakken moet je die dus zien te verdedigen. In deze pakketten kunnen veel goede items zitten die je nodig hebt of die je goed kan gebruiken om te overleven. Voor dit spel heb je natuurlijk ook verschillende outfits die je kan verkopen of kopen en eventueel kan ruilen op de markt en medespelers. Deze verschillende outfits kan je krijgen uit “crates” deze crates verdien je door middel van het spelen van het spel. Een crate kan je openen door middel van een sleutel, maar elke crate heeft zo zijn eigen sleutel. Die sleutels die moet je kopen via de store van H1Z1. Het spel is nog in volle ontwikkeling en er volgen vele updates.

H1Z1: King of the Kill

De game mode King of the Kill is een deathmatch survival, dit houd in dat je tijdens het spelen van dit spel moet overleven en als laatste over wilt blijven. Tijdens het spelen van dit spel komt er gas, dit gas komt per bepaalde tijd een stuk van de wereld op. Als je in dit gas staat ga je langzaam dood, dus voorkom dat je in dit gas komt! Je kan kijken waar het gas gaat komen door middel van het kijken op de map.

De potjes die tijdens King of the Kill speelt heten “Battle Royale”. Battle Royale kan je alleen, met een team van 2 personen en een team van 5 personen spelen. Er is ook een mogelijkheid om Battle Royale Green Dawn te spelen, dit houd in dat je een potje alleen speelt tegen alle andere spelers die dit spelen, het potje begint in de ochtend dus heb je aan het begin niet zo goed zicht als dat je verder in het potje zit. Het gas tijdens de Green Dawn potjes gaan twee keer zo snel als de normale Battle Royale potjes. De winnaar van Battle Royale Green Dawn krijgt één van de drie Green Dawn wapens. Om mee te doen aan een Green Dawn potje moet je een ticket hebben. Een ticket voor Green Dawn, als je geen tickets meer hebt kan je ze kopen op de market of door de normale Battle Royale te winnen. Je kan nu ook een gamemode spelen waarin minder medespelers meedoen maar met deze gamemode zijn er andere gevaarlijke dieren en zombies waarvoor je moet oppassen. Zo lopen er bijvoorbeeld beren rond die jou aan kunnen vallen en zombies. Het kan dan soms wel vervelend zijn om het verschil te zien tussen een zombie die ver weg staat en een tegenstander die ver eg staat.

Aan het begin van het potje word je met een parachute gedropt op een plek in de wereld, tegelijk met je medespelers. Als je gedropt word met je parachute moet je zorgen dat je als één van de eerste op de plek land waar jij wilt landen en dat je een wapen hebt om jezelf mee te kunnen verdedigen. Zodra je verder in het potje zit komt er op een gegeven moment gas, dit gas is gevaarlijk en ga je langzaam aan dood als je er instaat. De winnaar van een Battle Royale potje wint een airdrop ticket die je kunnen gebruiken in survival, een event ticket die je kan gebruiken voor Green Dawn, een mystery bag die je kan openen en een item kan krijgen, een elite bag die je kan openen en een item in kan krijgen en je krijgt een H1Z1 Battle Royale T-shirt

king-of-the-kill-2

Voor dit spel heb je natuurlijk ook verschillende outfits die je kan verkopen of kopen en eventueel kan ruilen op de markt en medespelers. Deze verschillende outfits kan je krijgen uit “crates” deze crates verdien je door middel van het spelen van het spel. Een crate kan je openen door middel van een sleutel, maar elke crate heeft zo zijn eigen sleutel. Die sleutels die moet je kopen via de store van H1Z1. Het spel is nog in volle ontwikkeling en er volgen vele updates.

Tags: