Hot!

Golf With Your Friends

Golf With Your Friends

Golf With Your Friends is een multiplayer spel wat nog in vroegtijdige toegang is, ze willen eind 2016 klaar zijn zodat het een compleet spel is.

Wat heeft de huidige game (vroegtijdige toegang):

Je kan op het moment 3 verschillende levels spelen met ieder 18 holes. Deze levels kan je in je eentje spelen of met 12 anderen. Ook is het mogelijk om een ‘privé room’, dit houdt in dat je een wachtwoord op de kamer zet die jij of je vrienden hosten, zodat er geen anderen mensen joinen. De kleur van je golfbal kan je aanpassen naar verschillende kleuren.

Wat willen ze eind 2016 bereiken:

Op dit moment heeft het spel 3 levels om te spelen, eind 2016 willen ze er 6 hebben. Ze willen ook een level editor hebben zodat iedereen zijn eigen levels kan maken en kan bespelen, ook word het mogelijk om levels die anderen mensen hebben gemaakt om die te spelen.

Nu kan je je golfbal al aanpassen maar eind 2016 willen ze er meer dingen aan toepassen zodat je je zo kan maken zoals jij wilt. Ook willen ze een in-game store maken, voor deze store heb je in-game currency nodig, dit wil zeggen dat je doormiddel van het spel spelen items in de store kan kopen. Ook is het mogelijk in eind 2016 om tegen de computer te spelen.

Prijs:

De prijs die je betaald voor de vroegtijdige toegang is €5,99 maar ze zijn van plan om de prijs omhoog te gooien als het spel eenmaal af is.

Mijn ervaring:

Dit is een heel leuk spel om te spelen met een paar vrienden. Het is leuk om tegen elkaar te spelen om te zien wie er beter is en om natuurlijk de hole-in-one te krijgen. Met 3 verschillende levels heb je wel wat te doen. Wat ik meestal heb is dat ik met mijn vrienden 1 keer alle levels spelen op een dag en dan zijn we er weer even mee klaar. Het is ook erg leuk om dan af en toe de spel instellingen aan te passen zodat er wat veranderingen. Zo kan je bijvoorbeeld random ballen per hole doen, je kan ook aanzetten dat je kan springen, of ‘bouncy ground’ dit houdt in dat als je springt of op de grond stuitert je nog even verder stuitert, ook kan je de zwaartekracht aanpassen zodat als je bijvoorbeeld springt een stuk verder kan vliegen. Er zijn zo veel mogelijkheden om door te spelen en verschillende levels om te spelen.

Tags: