Hot!

Garry’s Mod (Gmod)

Garry’s Mod (Gmod)

Garry’s Mod is een sandbox game, dit betekent dat er geen doelen in het spel zijn of dat er vooraf bepaalde plannen zijn. In het spel heb je allerlei verschillende materialen en je bepaalt zelf wat je ermee wilt gaan doen, zo kan je voorwerpen samen voegen en er je eigen apparaat van maken. Als je niet zo van het zelf creëren van apparaten bent kan je in Garry’s Mod ook hel erg veel andere spelletjes spelen die leuk zijn.

De verschillende gamemodes die Garry’s Mod heeft zijn Sandbox, Prop hunt, Trouble in Terrorist Town, DarkRP, OCRP, GMR, JAIL, DEATHRUN en nog veel meer. Met al deze gamemodes heb je eigenlijk altijd wel wat om te doen.

Eén van de populairste game modes Prop hunt. Met Prop hunt moet je je zien te verstoppen, je moet je niet zomaar verstoppen maar je moet in een voorwerp veranderen die je in het spel kan vinden. Als je in een voorwerp bent veranderd wil je natuurlijk niet gezien worden dus ga je op een plek staan waar je niet opvalt. Als zo’n potje erg lang duurt kan je “taunts” gebruiken, dit zijn verschillende geluiden die je kan doen om zo de spelers die jou moeten zoeken een soort van een hint te geven van waar je zit. Als iedereen gevonden of de tijd is om dan begint er een nieuwe ronden en zijn de rollen omgedraaid, nu moet jij dus gaan zoeken naar Props, loop de map door zoek naar Props die niet goed staan of die geluiden maken.

Wat ook een hele leuke gamemode is om te doen is DEATHRUN. In deathrun zijn er 2 groepen spelers, de deaths en de runners. De deaths moeten vallen activeren in het parkour dat de runners moeten lopen, om zo de runners dood te maken. Als alle runners dood zijn winnen de deaths. Maar als de runners het helemaal tot het einde overleven dan moet je tegen de deaths vechten, hierbij kunnen de deaths alsnog winnen.

DarkRP

DarkRP is wel de bekendste gamemode van Garry’s Mod. Wat de bedoeling is van deze gamemode is dat je een baantje kiest als een zwerver, dief of politie. Als speler in deze modus kan je geld verdienen waarmee je dus wapens, auto’s of geldprinters kan kopen. Geldprinters zijn gevaarlijk om mee te werken omdat je gearresteerd word als je er een in bezit hebt. Ook worden geldprinters erg makkelijk gestolen, dus het kost wel veel geld maar het kan ook veel opleveren, tegelijkertijd kan je er heel veel verlies mee maken. Wapens zijn illegaal op sommige servers om op straat te dragen, dit verschilt wel per server. Je kan ook wiet verbouwen wat ook illegaal is. Van deze wietplantjes komen wietzakjes vanaf, deze zakjes willen spelers door verkopen voor veel geld. Wat ook leuk is om te doen in deze modus is om je eigen winkeltje te beginnen.

Als je je een keer verveelt is dit spel hartstikke leuk om te doen omdat je altijd wel een gamemode kan uitproberen en jezelf erin te verdiepen. Dit spel is super leuk om te doen met vrienden.

Tags: