Hot!

Fiets kopen

Fiets kopen

Loop vandaag in een fietsenwinkel, en het is makkelijk om in de keuzes verdwalen.

Er zijn mountainbikes, comfortfietsen, strand Kruisers, pendeldienst fietsen en stadsfietsen. Zelfs de meest eenvoudige fiets, de standaard strand cruiser, kan onder een nieuwe alias werken: een levensstijl fiets.

Verward? Geen wonder!

Fietsenwinkel eigenaren komen regelmatig tegen dit probleem. Mensen dwalen in en hebben geen idee wat voor soort fiets om te kopen. Het antwoord hangt af van wat voor fietsen u wilt doen-lange afstand ritten, trail rijden, terrein rijden of gewoon een draai om de buurt.

De fiets voor u

Niet zeker welk type fiets past u het beste? Ga eerst naar een fietsenwinkel en spreek met de medewerkers. Wees dan niet bang om een testrit rond het blok te nemen.

Niet geïnteresseerd in het uitgeven van 400 dollar op een fiets? U kunt de rubrieken toepassen voor een gebruikte fiets of naar een afslag winkel. Maar fiets deskundigen waarschuwen dat je krijgt waarvoor je betaalt: Een goedkopere fiets heeft goedkopere onderdelen die na een paar jaar van gebruik kunnen afbreken. En de fietsen zijn vaak zwaarder, wat er niet uit kan doen als je rond het blok draait, maar het kan een grote deal zijn als je 15 km of meer berg op probeert te fietsen.

Wegfiets: Als u spinnen klassen heeft in uw lokale sportschool, maar nu wilt u de weg raken, zullen veel fietswinkels een fiets voorstellen. Evenzo kunnen mensen die runners zijn, maar overgaan naar fietsen door slechte knieën, goede kandidaten zijn voor een wegfiets.

Mountainbikes: Er zijn geen bergen in Florida, maar dat heeft de mountainbike niet gestopt om een hot seller te worden. De reden? In de jaren negentig werd het de fiets van de keuze voor mensen die een fiets wilden die duurder was dan een wegfiets en kon rijden op verschillende soorten oppervlakken, waaronder zand- en vuil paden en stenen straten.

Als u op zoek bent naar de basis, onthoud dit: Mountainbikes (ook bekend als terreinfietsen) zijn niet snel aan het rijden, ze zijn woedend rijden, wat betekent dat u bochten kan springen of off-road of bounce Rond op hen, en ze zullen goed ophouden. Maar je wordt in het stof gelaten door je vrienden rijden fietsen als je op een 20-mijl reis bent.

Hybride fiets: In de afgelopen jaren is het debat onder occasionele rijders geweest of u een comfortfiets of een hybride fiets moet kopen. Met beide fiets stijlen kunnen rijders rechtop zitten, in plaats van naar voren te gaan, weg-fietsstijl. Maar hybriden zijn populairder dan comfortfietsen, zegt David Sanborn, eigenaar van David’s World Cycle.

De reden? Terwijl comfortfietsen een brede band hebben en een kleinere wiel, hebben hybriden een dunnere band (zoals een wielrenfiets) en een groter wiel, zodat de fiets sneller zonder veel moeite zal gaan.

Lifestyle fiets: De nieuwste familie in het fietsrijk is de levensstijl categorie van fietsen. Lifestyle fietsen omvatten verschillende soorten fietsen, maar ze delen allemaal een ding: stijl. Ook opgenomen in de levensstijl categorie zijn comfortfietsen, die tot 21 versnellingen hebben, maar zijn uitgerust met een brede zitting en een brede band zoals die op een mountainbike wordt gevonden.

Tags:

Leave a comment