Hot!

Kwaliteit en prijs toetsenbord

Kwaliteit en prijs toetsenbord

Toetsenborden zijn zeer gevarieerd in hun prijs. Zo kost een toetsenbord tussen de €10 en €200. Het grote verschil is dat de gaming toetsenbord vaak een hogere prijs hebben dan de standaard toetsenborden die er zijn. Verder is er nog een verschil dat gaming toetsenbord merken als Razer en MSI nog allerlei designs en meerdere functies heeft dan een standaard toetsenbord om zo het gamen aangenamer te maken. Vaak betaal je bij gaming toetsenborden ook voor het merk en een enorm goede kwaliteit.

Mogelijke verdwijning Azerty-toetsenbord?

In Frankrijk schijnt er een zoektocht gestart te zijn naar een vervangende versie voor het Azerty-toetsenbord. Vele Fransen hebben geklaagd dat er een aantal letters ontbreken die veel in de Franse taal gebruikt wordt zoals de ‘oe’ samengevoegd en de ‘ae’ samengevoegd. Verder is er nog een groot nadeel dat de mensen hun accenten in hun naam niet kunnen gebruiken als ze het in hoofdletters willen typen. In Frankrijk hebben ze nu twee oplossingen klaar staan. Een daarvan is dat er een toetsenbord met Azerty blijft en dat daarop dan de oe en de ae bijkomen of om hoofdletters accenten te geven en bijvoorbeeld een komma of punt te typen zonder dat u de shift-toets hoeft te gebruiken.

Mechanische Toetsenborden vergelijken

Een mechanisch toetsenbord is een heel ander soort toetsenbord. Een voorbeeld hiervan is dat een mechanische gaming toetsenbord zeer eenvoudige key caps kan verwijderen en vervangen. Er zijn verschillende soorten toetsenborden. Hier hebben wij voor u een aantal mechanische gaming toetsenborden op rij gezet. Dit is eigenlijk een vergelijkingstest zodat wij kunnen laten zien welke een van de betere is en welke minder kwaliteit levert aan de klant.

  1. – Op nummer 1 staat de G710+ Mechanical Gaming Keyboard van Logitech. Dit toetsenbord is veruit het beste;
  2. – Op nummer 2 staat de Vengeance K95 van Corsair. Deze is op plek 2 gezet vanwege de mindere software die dit toetsenbord heeft;
  3. – Op nummer 3 staat de TT esports Meka G-Unit. Dit mechanische toetsenbord ziet er eigenlijk standaard en gemakkelijk uit. Verder presteert dit toetsenbord prima bij de gebruikers.
Tags: