Hot!

Crypto

Crypto

Wat zijn Cryptocoins? 

Crypto is een valuta voor online geld. Er zijn veel verschillende soorten online munten; Bitcoin, Ethereum en nog veel meer. Alle soorten online munten hebben een eigen koers en de valuta verschilt enorm per soort online munt. Cryptocoins zijn munten die digitaal zijn op basis van een gecompliceerde code. Deze code garandeert de veiligheid van de online munt, zo kan hiermee niet worden gefraudeerd. Al deze soort munten kunt u online kopen op veel verschillende websites, hierdoor ontstaan er veel handelshuizen (websites).  De waarde van al deze online munten variëren extreem, van minder dan één cent per munt tot duizenden euro’s per munt, bijvoorbeeld Bitcoin. Momenteel is de waarde van Bitcoin €7.566,64 (2/10/2019). Niet iedereen kan uiteraard één hele Bitcoin aanschaffen, daarom bestaat er de optie om een gedeelte kopen van een Bitcoin voor een lagere prijs. 

Nieuwe online munten

Steeds vaker komen er nieuwe online munten op de markt, deze digitale munten worden ontwikkeld met behulp van extreem sterke computers. Deze computers worden ook wel mijnen genoemd, of in het Engels:; mining. Elke dag worden er steeds meer digitale munten ontwikkeld, daardoor veranderd de valuta van de online munt constant. 

Cryptocoins bewaren

Net zoals bij echt geld (Euro bijvoorbeeld) is het erg belangrijk om uw Cryptocoins veilig te bewaren. Er zijn geen online banken waar het mogelijk is om de online munt te bewaren of om de online munt in uw portemonnee te houden. Hier zijn een aantal manier hoe u uw online munt veilig kunt bewaren. 

  • Online: meerdere handelshuizen bieden de mogelijkheid om uw online munt(en) bij een handelshuis te bewaren in de online wallets. 
  • Software: er zijn meerdere online software applicaties ontwikkeld waar u uw online munten kunt bewaren. 
  • Hardware: het is mogelijk om uw online munten op te slaan op een harde schijf. Dat kan op uw laptop, tablet of telefoon bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er externe opslagmedia zoals een ontwikkelde hardware device voor Cryptocoins of een USB-stick. 
  • Fysiek: u kunt een gedeelte van de code op te schrijven en deze code veilig te bewaren. 

Uw eerste online munt aanschaffen

Bent u er klaar voor om uw eerste online munt te kopen? De gemakkelijkste manier om dit te doen is door een account aan te maken, dit is mogelijk bij een handelshuis. Het is belangrijk om goed de markt te begrijpen en wij raden u aan om een online munt te kopen bij een handelshuis in Nederlandse taal. Een goed Nederlandstalige handelshuis is Litebit. Bij deze website is het mogelijk om simpel meer dan 50 Cryptovaluta te kopen en te verkopen. Het is mogelijk om deze online munten te kopen met IDeal. 

Bitcoin lending

Bitcoin is een innovatie dienstverlening en daarnaast een online marktplaats voor verstrekkingen van leningen die gebaseerd zijn op de online munt. Mensen die in bezit zijn van een online munt kunnen investeren in kredietverstrekking en daarover een passende rentevergoeding verdienen. Er zijn een aantal platforms die gespecialiseerd in leningen met Bitcoin als onderpand. Het is mogelijk om Bitcoin als onderpand te gebruiken van een lening.

Geld verdienen met een crypto bot

Tags:

Leave a comment