Hot!

10Trade

10Trade

10Trade is een jonge nieuwe binaire opties broker en daarom zeer recentelijk toegevoegd. Op 10trade kan je online handelen in binaire opties. Dit doe je via handelsplatform van SpotOptions. De web-trade en smartphone/tablet ziet er zeer goed en gebruiksvriendelijk eruit.

10Trade optie soorten en activa

10trade heeft naast de gebruikelijke hoog/lager opties ook turbos en de 60 seconden. Je krijg ook de mogelijkheid om zelf opties samen te stellen met de Option Builder. 10trade heeft een hoge uitbetaling op standaard hoger/lager of binaire opties als je dit gaat vergelijke met andere binaire optie brokers. Het gemiddelde uitbetalingpercentage van 10trade is exact 85% procent. Als je extreem wilt krijg je bij de One Touch optie een winst uitbetaling van maar liefst 550% provent. Dit zijn vooraf ingesteld waarde of koers moeten behalen i.p.v. alleen maar hoger of lager dan op moment van opening. Ook zijn er range opties die kun je het best vergelijken met One Touch optie alleen kan je een bereik instellen waar de koers zich zou moeten bevinden rond het moment van sluiten. Bij 10trade kun opties kopen op de meeste valutaparen, grondstoffen, indexen en aandelen.

10Trade storten en uitbetalen


Geld inleggen of storten is bij 10trade gelukkig lekker snel erop te zetten en het weer snel van af te halen. Ze verwerken de uitbetalingen net wat sneller dan andere internationale binaire optie brokers. Niet alleen kun je per Paypal,Skrill en Neteller is ook zeer snel met uitbetalen. Mocht je via bankoverschrijving dit willen doen dat kan ook want binnen 2 dagen krijg hebt en het winst van 10trade. Om geld of winsten te innen moet 10trade wel een paspoort en een recent bankafschrift van je hebben. Deze worden binnen 24 uur gekeurd en vervolgens keuren zij dan of uw opname verzoek geld is. Je kan een keer per maand gratis opnemen meerdere winstopnamen kost per maand 30 dollar.

10Trade account soorten

Je hebt diverse account soorten bij 10trade. Je kan beginnen met wat oefengeld op een demoaccount. Dit is zeer handig voordat je eigen geld gaat storten. Het minimum bij het eerste inleg of storten bedraag 200 dollar dus ongeveer 150 euro. Op je eerste inleg krijg je bij 10trade een bonus tot wel 100%. Het is helaas niet direct uit te cashen. De stortingbonus dient eerst vrijgespeeld te worden door een aantal opties te kopen. Voor meer info kun je het best de voorwaarde lezen betreft storting bonus.

Tags:

Leave a comment