Hot!

Witte Chocolade

Witte Chocolade

Witte chocolade is een liefhebberende chocola. Het is meestal samengesteld uit cacaoboter, suiker en melk en en wordt gekenmerkt door een lichtgeel of ivoor uiterlijk. Het smeltpunt van cacaoboter, witte chocolade, cacaobonencomponent, chocolade en chocolade.

Witte chocolade bevat geen niet-vette vaste cacaobestanddelen, de primaire bestanddelen van chocolade in zijn in een ongezoete vorm. Tijdens de productie worden de donkergekleurde vaste stoffen van de cacaoboon gescheiden van hun vette, chocolade en donkere chocolade. Als gevolg hiervan is deze cacaoboter het enige cacao-ingrediënt in witte chocolade. Omdat het geen vaste cacaobestanddelen bevat, bevat witte chocolade slechts sporenhoeveelheden cafeïne. Witte chocolade kan extra smaakstoffen bevatten, zoals vanille.

In de Verenigde Staten is witte chocolade vanaf 2004 minstens 20% cacaoboter, 14% totale melk en 3,5% melkvet en bevat en niet meer dan 55% suiker of andere zoetstoffen. De Europese Unie heeft dezelfde normen vastgesteld, behalve dat er geen limiet geldt voor suiker of zoetstoffen .

Witte chocolade komt niet in aanmerking omdat deze geen chocolade bevat omdat deze geen vaste chocoladebestanddelen (a.k.a. cacaopoeder) bevat. Witte chocolade wordt meestal gemaakt van een mix van cacaoboter, melkdrogestof, suiker, melkvet en lecithine(een emulgator die het allemaal bij elkaar houdt). 

Als je witte chocolade gebruikt, kun je het in de magnetron maken met cacaoboter, poedersuiker en melkpoeder. Als je dat niet kunt, kun je iets lekkers en authentiek chocolade maken, zoals een absurd smakelijke chocoladetaart. Wat je ook doet, zorg dat je vandaag een dessert hebt.

Het ziet er niet uit als chocolade, of ruikt naar chocolade, en het smaakt zeker niet als chocolade. Dat komt omdat het helemaal geen chocolade is. Dus echt, het is geen wonder dat witte chocolade een controversiële bedrieger is. Mensen houden of ze haten het, en er zit niets tussenin.

Kinderen van elk huis en leeftijd, houden van lekkere ovengebakken koekjes. Een kleine wending in dat gewone bruine en zwarte beeld zouden kleine sprankeltjes zijn van organische witte chocoladeschilfers. Witte chocola blijft alsnog hoe dan ook een heerlijk chocolade soort.

Tags:

Leave a comment