Hot!

Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Dit is een gids voor het vinden van een fiets om te gebruiken voor gebruiksdoeleinden. De fietsen die we hier bespreken kunnen uit touring worden genomen, maar als u de bug krijgt, wilt u een machine een beetje fijner vinden dan die hier besproken, die toch goede haakjes maken om uit A te komen Naar B.

Kijk door de voor- en nadelen hierboven, en denk na wat u van uw fiets wilt en hoeveel u bereid bent om erin te gaan.

Waar vindt u tweedehands fietsen

Naast het controleren van de kleine advertenties, kijk of uw lokale fietsenwinkel inruil verkoop heeft, of een kleine advertentiebord. Het helpt als de fiets komt van iemand met een beetje enthousiasme voor fietsen, of in ieder geval iemand die de fiets heeft verzorgd. Als laatste resort kunnen fietsen worden samengesteld uit de overblijfselen van meerdere links bij de lokale tip. Meestal een zeer karakter gebouwd proces, maar het kan gedaan worden. Politie veilingen van verloren of gestolen fietsen kunnen ook goede bronnen zijn.

Wat te kijken op een tweedehands fiets

Een traditionele fiets met een dwarsbalk moet u een paar centimeter afstand tussen de bar en de lies geven als u de fiets bevindt. Met een mountainbike moet u minstens vier centimeter van de klaring krijgen. Het is beter om bij de keuze van een fiets aan de kleine kant te falen. Te groot, en de fiets is ongemakkelijk en onbelangrijk, en je zou kunnen worden gewond door een hoge dwarsbalk.

Zadels moeten op een hoogte geplaatst worden waardoor het been bijna volledig uitstrekt onderaan de slag, met de bal van je voet op het pedaal. Begin met het zadel verder naar beneden als uw vertrouwen laag is, maar verhoog het zo snel mogelijk.

Handgrepen kunnen omhoog of omlaag worden aangepast, maar beginnen met ze over het niveau met het zadel. Zet nooit het zadel of stuurstang boven het ‘merk’ op alle stengels en stoel palen.

Is het de moeite waard om te kopen?

Een fiets die er veel aan moet doen, kost veel om correct te zetten. Versleten banden, gebogen kranen, gebogen wielen: dit alles heeft groot geld nodig. Daarom moet u ervoor zorgen dat u een tweedehands fiets kiest. Op de juiste manier wordt een goed gebruikte oudere fiets gemaakt om de laatste jaren te houden.

Is het gestolen?

Het kopen van een fiets waarvan u vermoedens heeft dat de fiets gestolen kan zijn is een misdaad, en stimuleert verdere fietsdiefstal. Vraag naar de geschiedenis van de fiets. Dit geeft u ook de gelegenheid om te beoordelen hoe goed de fiets mogelijk is. Als u twijfelt, loop dan weg.

Gebruikte fiets checklist

Wat moet je zien als je een fiets te koop ziet. Algemene staat: Is het verzorgd of roestig? Zijn de banden kaal en gebarsten of in goede staat? Is de verf geschud en het frame is gebogen, of zijn er maar een of twee eervolle littekens van een hardwerkende, maar zorgde machine?

Banden/Wielen

Zijn ze goed opgeblazen? Zijn ze kaal? Zijn de zijwanden gebarsten en omgekomen? Banden moeten hard opgeblazen zijn – ze zouden nauwelijks moeten geven als je ze knijpt.

Zijn de velgen staal of legering? Zijn stalen velgen roestig? Lopen de wielen echt? Grijpend de bovenkant van het wiel, kun je het van kant tot kant wisselen? Ja, dan is mogelijke schade. Zijn er spellen gebroken? Controleer bij het naaf van het naaf. Als er twee of meer zijn gegaan, dan zullen er meer op weg zijn. Zijn er spaken los? Slecht! Controleer daarom altijd het wiel voor de waarheid.

Ga naar je lokale fietsenwinkel

Lokale fietsenwinkels zijn normaal gesproken bereid om advies en steun aan nieuwe fietsers te geven, en zullen vaak weten van tweedehands fietsen te koop. Als u hen echter voor advies gaat gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u uw fietsen leveranciers van hen krijgt, in plaats van een supermarkt; Ze gaan alleen rond om fietsers te ondersteunen, zolang we zaken doen!

Tags:

Leave a comment