Hot!

Tv series

Tv series

Tegenwoordig is het heel populair om series online te bekijken op websites zoals Netflix en dergelijke. Hierdoor wordt er veel minder bekeken op de televisie aangezien je alles online snel kan bekijken. Maar dat betekent niet dat de televisies dood is. Men blijft alsnog kijken op de televisie aangezien ze niks hoeven te doen. Er komt een standaard programma en mocht je die willen volgen dat volg je het, anders zap je na een ander kanaal die waarschijnlijk een ander soort programma heeft op dat moment, wat jij misschien wel boeiender vindt.

De beste series in 2016 van Nederland zijn:

4: Petticoat

Petticoat staat op nummer 4 van populaire series in Nederland die al te zien is sinds 24 november 2016. De serie wordt uitgezonden op NPO1 en heeft als hoofdrolspeelster Abbey Hoes. Abbey speelt Patti

Patti is afkomstig uit het platteland uit Groningen. Patti heeft als passie om zangeres te worden. Hierdoor gaat ze verhuizen, tegen advies van haar vader, naar de grote stad.

Leven in de stad is anders dan ze had verwacht. Om rond te komen is ze begonnen met werken voor een welvarende familie; Van Rooden. Ze wordt vriendjes met Rogier van Rooden en raakt verliefd op zijn broer Willem. Langzaam leert Patti zichzelf én de showbusiness beter kennen

3: De Zaak Menten

De Zaak Menten is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Deze leuke en populaire serie valt te bekijken sinds 4 november 2016. Deze aangrijpende serie gaat over een journalist Hans Knoop en de oorlogsmisdadiger Pieter Menten die waarna onderzoek gedaan werd.

Hans Knoop is de hoofdredacteur bij een weekblad Accent. Hans raakt hierdoor persoonlijk betrokken bij een jacht op, de nog niet veroordeelde persoon Pieter Menten. Pieter woont in t’ gooi in een enorme villa en heeft waardevolle kunst in bezit.

Wanneer Pieter een interview aan de Telegraaf geeft over een kunstveiling, wordt hij herkent door Chaviv Kanaan. Hij beweert dat meneer Menten een oorlogsmisdadiger is en neemt hij contact met Hans Knoop op. Vanaf dat moment zit Hans uiteindelijk helemaal vast in het verhaal. Alleen Pieter geeft zichzelf niet zomaar gewonnen.

2: Als de Dijken Breken

De indrukwekkende serie Als de dijken breken is als tweede van Nederland. De series wordt al uitgezonden vanaf 5 november 2016

Al een paar wekenlang is het slecht weer in Nederland. Iedereen bereidt zich hierdoor dus voor het ergste. Zou dit de allerergste storm zijn in Nederland in 10.000 jaar?

De Nederlandse delta is te zwak voor een storm van deze omvang. De belangrijkste waterkeringen houden ook helemaal geen stand.

Zijn de inwoners uit de westelijke provincies überhaupt wel veilig?

All-in Kitchen

All-in Kitchen is de beste Nederlandse serie uit 2016. Het wordt (en eigenlijk is het ook zo) een spin-off van Bluf. De serie is al te bekijken sinds 19 oktober 20166. De serie wordt uitgezonden op RTL5 en is ook nog eens online te volgen.

Nu dat Philip is vertrokken naar Amerika toe, moeten deze mannen zorgen voor hun zelf. Omdat ze allebei blut zijn, zijn ze van plan om te gaan werken in een restaurant.

De manier waarop zij werken heeft catastrofale gevolgen. Hierdoor roepen ze hulp van hun maat Julian in. Ze krijgen een geweldige ingeving. Bezoekers gaan pokeren om de rekening. Hierdoor is de All-in Kitchen ontstaan.

Tags:

Leave a comment