Hot!

Telefoon kopen

Telefoon kopen

Los toestel

Zou jij graag de nieuwste van de nieuwste mobiele telefoon willen kopen ? Maar heb je het probleem dat je geen abonnement wilt afsluiten ? Je kan toestellen ook los aanschaffen , je hebt daarbij keuze uit miljoenen telefoons en top merken , merken zoals HTC , Apple , Nokia en Samsung. De verschillende merken en toestellen zorgen voor verschillende prijzen zo heb je de duurste telefoons tot de goedkoopste telefoons. Welk toestel kies jij ?

Kies tussen ios of android

Wanneer je zo’n grote keuze hebt tussen zoveel telefoons is het misschien handig om de keuzes te filtreren. Je kan kiezen uit meerdere systemen maar de twee belangrijkste systemen die er zijn op de markt Android en Ios dit zijn in principe de meest gangbare besturingssystemen. Het programma Ios is alleen maar verkrijgbaar op Iphones dus dan heb je al weinig keus en hoef je alleen maar te kiezen of je de nieuwste telefoon wilt of een iets ouder model. Wanneer je een Android wilt heb je al gelijk meer opties de bekendste optie is Samsung maar je kan ook kiezen uit merken zoals Sony of HTC. De besturingssystemen zijn in principe best wel vergelijkbaar en hebben uiteindelijk het zelfde doel en de zelfde werking , Alleen verschillen ze soms wel heel erg van elkaar.

De voordelen van een los toestel vergelijken

Je hebt een aantal voordelen bij het vergelijken van een los toestel. Je hebt al snel geluk dat alle telefoons tegenwoordig simlock vrij zijn , vroeger was dat anders toen zat er een simlock op je telefoon dus kun je alleen maar op je telefoon de simkaart van een bepaalde provider gebruiken nu is dat gelukkig niet meer het geval je in elke telefoon elke simkaart stoppen tegenwoordig. Een andere voordeel van het loskopen van je smartphone is dat hij in een keer direct helemaal van jou is. Dus je zit niet vast aan een bepaalde provider. Sinds kort is de wet ingegaan dat wanneer je een telefoon abonnement neemt je een BKR registratie krijgt dus als je hem niet afbetaalt krijg je later heel moeilijk en bijna eigenlijk nooit een lening of een hypotheek. Als je die risico niet wilt lopen is een losse toestel kopen de beste optie voor jou. Je kan dan nadat je het losse toestel hebt aangeschaft ook direct zoeken naar een sim-only abonnement . Dat is een goedkoper abonnement je bent een relatief lage prijs voor een goed abonnement als je alsnog geen abonnement wilt  kan je beltegoed dan geef je een bedrag aan zoals 10 euro en wanneer het op is.

twee soorten nieuw of refurbished

Je kan kiezen uit twee verschillende opties wanneer je een losse telefoon wilt aanschaffen je hebt een compleet 100% nieuwe telefoon of een telefoon die refurbished is dat is een oude telefoon die of schade had of niet meer zo goed werkte en nu helemaal opgeknapt is. Het voordeel van een telefoon die refurbished is is dat hij veel goedkoper is dan een gloed nieuwe telefoon die je haalt dus je neemt een risico voor een veel lagere prijs.

Tags:

Leave a comment