Hot!

Soorten screenrecorders

Soorten screenrecorders

Als je een gamer bent, is OBS-studio de beste schermopnameprogramma voor jou. In tegenstelling tot de enorme populaire FRAPS is OBS Studio een open source en zonder enige beperking. Gratis schermrecorder OBS Studio ondersteunt zowel streamen als opnemen in hoge definitie, zonder beperkingen op het aantal of de lengte van uw creaties. Je kunt live naar Twitch of YouTube-games streamen, projecten opslaan en er later op terugkomen, of je video’s in FLV-indeling coderen en lokaal opslaan. Omdat OBS rechtstreeks van uw grafische kaart kan worden opgenomen, kan het games opnemen die in de modes volledige scherm worden uitgevoerd (veel andere schermrecorders kunnen alleen opnemen als de game een venster bevat), met aanpasbare sneltoetsen om de opname te besturen. OBS Studio heeft de mogelijk van gebruiken bij mulit-core CPU’s wat goede resultaten oplevert.

Flashback Express

Ook al is het gratis en voor niks in tegenstelling tot anderen, zal Flashback Express geen lelijke watermerken over je opnames leggen of tijdslimieten opleggen en heeft het veel functies en hulpmiddelen die veel premium-programma’s evenaren. De interface is makkelijker dan die van OBS-studio, dus als je voor het eerst een screen recorder gebruikt is dit de uitstekende keuze. U kunt opnemen vanaf uw venster, een scherm, een bepaald gebied of een webcam. Als je klaar bent, verschijnt je opname in een eenvoudige editor, waar je het kunt bijsnijden en inkorten om het aan je behoeften aan te passen en het vervolgens naar YouTube, een FTP-server of je pc kunt exporteren.

Apowersoft recorder

De eerste keer dat u Apowersoft gebruikt, wordt u gevraagd om een kleine launcher-applicatie te downloaden. U krijgt dan een bedieningsbalk met meer opties dan u zult vinden in de meeste software voor het opnemen op uw bureaublad. U kunt beelden van uw desktop of een webcam opnemen en audio opnemen van uw pc, microfoon, beide of geen van beide. U kunt het hele scherm opnemen, een gebied handmatig selecteren of een gebied handmatig selecteren of een van de vooraf ingestelde resoluties kiezen, ideaal als u bijvoorbeeld een clip voor YouTube opneemt en geen afzonderlijke video-editor wilt gebruiken om deze later te vergroten of verkleinen. Apowersoft biedt ook aanpasbare sneltoetsen voor snelheid en gemak. U kunt kiezen of u de cursor al dan niet in de opname wilt opnemen en kunt kiezen uit een reeks uitvoerindelingen, waaronder MP4, WMV, AVI, MOV en nog veel meer. Je kunt zelfs annotaties toevoegen tijdens de opname.

Debut Video Capture

Debut Video Capture is een nieuwe toevoeging aan onze verzameling gratis schermrecorders, en hoewel het enigszins gedateerde ontwerp weinig gunsten heeft, is het een buitengewoon krachtig programma dat veel meer kan dan alleen vastleggen wat er op je pc-monitor gebeurt. Naast basisschermopname (zonder tijdslimieten of watermerken) kan Debut Video Capture ook beelden opnemen van externe apparaten, waaronder webcams en beveiligingscamera’s. Het kan zelfs volgens een regelmatig schema opnemen, wat betekent dat het de belangrijkste hub van een huisbeveiligingssysteem kan worden. Niet kaal voor een programma dat helemaal gratis is voor persoonlijk gebruik.

Tags:

Leave a comment