Hot!

Seychellen

Seychellen

Seychellen is een droom voor vele. De stranden zijn prachtig wit. prachtige ligging, mooie palmbomen en grantieten rotsen langs het strand, geeft toch iets magisch. het extra leuke is dat je ook nog luxe hotels daar kan vinden. Seychellen is een topbestemming voor wildlife spotting. Seychellen is een land en archipel in Afrika. het ligt in het noorden van Madagaskar.

Eiland huren

Het lijkt wel een droom je eigen eiland zonder bewoners, maar raad eens. Op Seychellen kan dat. Je kan sommige eilanden huren voor een dag, maar ook voor paar weken. Het enige waar je aan moet denken is voor je eigen goederen en eten zorgen. Je kan ook naar andere eilanden van Seychellen bezoeken en gezellig snorkelen met je familie, vrienden of geliefde.

Romantische plekken

Na snorkelen en je eigen eiland huren kan je nog veel doen. Heb je al altijd willen trouwen op een droomplek? dat kan! Op Seychellen vormt er een perfecte trouwlocatie. Je kan kiezen tussen honderden locaties, maar toch blijft het strand het meest populairst. Lichtblauwe strand, het witte zand en de prachtige bloemen en palmbomen maken het helemaal af. Na dat kan je ook schildpadden eieren zien leggen op het strand. De Bird Island is de beroemde plek voor de karetschildpadden van oktober tot januari. De tropische eilanden kunnen het hele jaar gewoon bezocht worden.

Weinig bezoekers

het beste van de stranden van Seychellen is dat zelfs de populairste stukken zand (zoals Anse Intendance en Anse Source d’Argent) nooit overvol zijn. Als je het gezelschap van beestjes niet erg vindt, begeef je dan naar Curieuse Island om te zonnebaden naast reuzenschildpadden, of duik onder de golven van de Beau Vallon-kust voor een visachtige ontmoeting. Als je moe bent van het zand, de zee en de zon, koel je af in de schaduw van de nationale botanische tuinen van de Seychellen op Mahé, of strek je je benen in het natuurpark Vallée de Mai van Praslin. Hoe we dingen rangschikken.

Beau Vallon

Beau Vallon ligt tegenover de noordwestkust van Victoria on Mahé en is een van de populairste strandgebieden van het eiland. En om een goede reden: de brede kustlijn en kalme zeeën maken Beau Vallon tot een geweldige plek voor zowel zwemmen als watersporten, zoals snorkelen, varen, vissen en duiken. Het gebied wordt ook omringd door een breed scala aan restaurants, hotels en winkels, waardoor het een uitstekende thuisbasis is voor reizigers die van de stralen willen genieten. Hoewel Beau Vallon een klein toevluchtsgevoel uitstraalt, zijn reisexperts en recente bezoekers het erover eens dat het strand de moeite van het bezoeken waard is – vooral als je met kinderen op bezoek bent, want er zijn geen sterke stromingen of scherpe stukjes koraal onder de golven op de loer.

U hoeft niet te betalen om te loungen op het zand of de golven te raken, maar elk watersportbedrijf heeft zijn eigen tarieven voor materiaalverhuur en duikexcursies. Als u op zoek bent om te verkennen onder de golven, adviseren recente bezoekers duiken met Ocean Dream Divers. “Ik wil mijn diepste dank betuigen aan het fantastische en professionele team van Ocean Dream Divers,”

Tags:

Leave a comment