Hot!

Parijs en haar hotels

Parijs en haar hotels

Parijs de wereld beroemde stad. De hoofdstad van Frankrijk, en de stad voor een romantisch uitje. Ook is de stad bekend om haar prachtige bezienswaardigheden en haar grote pretpark. 

Parijs is een van de bekendste toeristen plaatsen ter wereld, zo werd de prachtige romantische hoofdstad van Frankrijk maar liefst 80 miljoen keer bezocht door toeristen in het jaar 2012. De meeste toeristen bezoeken de stad om haar bezienswaardigheden, zo heb je: De eiffeltoren, musea, Sacré-Coeur, Montmartre, Tour Montparnasse , Arc de Triomphe ,  Centre Georges Pompidou, Place des Vosges , Seine , Opéra Garnier . Dit zijn de top 10 meest bezochte locaties in de stad.  Het zijn voornamelijk de culturele en historische gebouwen en objecten die deze toeristen bezoeken. 

Parijs in een dagje bekijken is haast niet mogelijk maar daarom zijn er zat hotels waar u terecht kunt. Zo zijn er maar liefst 30 hotels die het meest bezocht worden in de stad. Hotel Motel One Parijs-Porte Dorée heeft een beoordelingscijfer van een 9. De Parijs-Porte Dorée ligt centraal gelegen in Parijs en heeft een eigen tuin en café. Hôtel La Nouvelle République wordt beoordeeld met een 9.2 dit is een 3* hotel die erg mooi gelegen is in de stad. Okko Hotels Paris Porte De Versailles is erg fijn omdat hun accomodaties te bieden hebben, dit op wel 700 meter afstand van het expositiecentrum in Parijs. 

Le Tsuba hotel ligt op slechts 2 minuten loopafstand van de Arc de Triomphe, dit maakt het erg aantrekkelijk voor bezoekers die de Arc bewonderen. Ook ligt deze hotel op slechts enkele minuten van de Champs-Elysées. Hotel 34B Astotel is een hotel waar het voornamelijk erg rustig is in de zin van geen verkeer rondom het gebouw. Voor als u een goede nachtrust wilt en op wilt staan met een heerlijk ontbijtje dan is dit zeker een aanrader. Het Idol hotel is gevestigd in Parijs is echt voor de hippe trendsetters. Zo heb je bluetoothspeakers aan de wanden van je slaapkamer en heb je een erg leuke kamer.

Select hotel ligt midden in het hart van het Quartier Latin, dit hotel ligt aan een rustige weg en is minder dan een kilometer van de Notre Dam. Hotel Flanelles Paris is een erg mooi 4 sterren hotel die erg rustig ligt gelegen. Grand powers is een van de luxere hotels rondom Parijs, het is namelijk een 5 sterren hotel met erg veel luxe. Zo heb je hier een Turks bad, een sauna en aan spa. La Planique hotel, is een erg leuk en hippe hotel die iets verder van het centrum van Parijs is gelegen. Relais Christine is een boetiek hotel dat stamt uit de 17e eeuw, dit hotel is niet ver van het centrum en de Notre dam. Het is een erg mooie herenhuis dat omgebouwd is tot een hotel en erg veel bezoekers trekt. Echter heeft dit hotel ook nog eens 5 sterren. 

Ook kun je overnachten in het wereldberoemde pretpark Disney Land Parijs. Er zijn hier 4 hotels genaamd de Disneyland Parijs, Hôtel Campanile Val de France , Disney’s Newport Bay Club en de Disney’s Sequoia Lodge. 

Dit zijn de bekendste hotels uit de prachtige Franse hoofdstad. En zijn allen zeker een aanrader om te bezoeken als u in Parijs wilt blijven overnachten. 

Tags:

Leave a comment