Hot!

Onderhouden van haar (man)

Onderhouden van haar (man)

Het belang van een mooi kapsel

Als man vindt je een kapsel misschien minder belangrijk. Maar wil je een beetje indruk maken bij de vrouwtjes dan is het een sterke kaart om te spelen. Vrouwen vinden het kapsel van een man erg belangrijk. Wanneer je als vrouw naar het kapsel van een man kijkt kan het een afknapper zijn of een extra aantrekkingskracht. Een jongen leuke jongen met een leuk kapsel zal het veel beter doen dan andere mannen.

Verzorging van je haar

Het is daarom erg belangrijk dat je je haar goed verzorgt. Ga dus met regelmaat naar de kapper. Verzorg je haren goed. Ga daarom regelmatig onder de douche en als je onder de douche staat onthoudt dan dat je de shampoo moet inwrijven niet krabben. Ga je krabben dan verzwak je de haartjes op je hoofd. Wrijf je de shampoo over je hoofd dan zal je haren mooi schoon worden. Let er ook op dat je de shampoo goed uit je haar wast. Doe je dit niet dan is de kans erg groot dat je haar heel snel weer vies wordt. De shampoo geldt dan namelijk als een soort spinnenweb waar de mug is vervangen met vuil en viezigheid in de lucht.

Indruk maken met je kapsel

Heb je dus een heel leuk meisje op het oog of een andere leuke jongen zorg dan dat je kapsel er fantastisch uitziet. Er zijn verschillende kapsels die het beter doen dan andere, maar zorg er ten eerste voor dat het er verzorgd uitziet. Daarna is het erg belangrijk dat je zelf ook tevreden bent met je kapsel. Je kunt namelijk wel aantrekkelijk zijn voor heel veel mensen, maar als jouw liefde daar niet tussen zit dan schiet het ook niet echt op. Zorg er dus voor dat jij je goed voelt met je eigen prachtige kapsel. Mocht je wel graag een kapsel willen dat het goed doet dan is het oude Justin Bieber kapsel altijd wel een aanrader. Of het kapsel van Zac Efron van High School Musical.

Naar de barbershop

Natuurlijk kun je je haar ook verzorgen met allemaal verschillende haarproducten. Hiermee creeer je een mooi model en misschien wel je eigen stijl. Je eigen stijl is heel belangrijk en misschien creeer je wel een nieuwe trend net als neymar of pogba. Nu kun je nog lekker proberen en uittesten tot je 31ste ben je al ouder dan dat dan is het hoogstwaarschijnlijk dat je al hebt gekozen voor een kapsel. Dan is het misschien een idee naar een barber/ barbershop te gaan. Dit is een mannelijke kapper kan ook een vrouwlijke kapster zijn. Maar deze zijn gespecialiseerd in het knippen en stijlen van mannen kapsels. Ga je dus naar een kapper zorg dan dat je naar een barber gaat je zal iets meer dan €10 betalen maar je kapsel zal er een stuk beter uitzien en dan wordt het gemakkelijker om een vrouw aan de haak te slaan of je vrouw enthousiaster te maken.

Tags:

Leave a comment