Hot!

Mini laptop

Mini laptop

De mini laptops zijn zeer populair. De laptop is erg handig, omdat je die gemakkelijk me kunt nemen en bijna overal in past. Er zijn dan ook veel studenten die er erg veel aan kunnen hebben. Zo hoef je niet meer een zware laptop mee te tillen iedere dag. De laptops worden dan ook rond het nieuwe schooljaar enorm goed verkocht in de winkels. De laptops hebben een 10 inch scherm of kleiner. De laptops beschikken over de nodige dingen die je op een normale laptop ook kunt gebruiken. De laptop heeft dus veel voordelen.

Scherm

De schermen van de 10 inch of kleiner kunnen natuurlijk heel handig zijn met het meenemen, maar heeft ook wel wat min punten. Buiten het feit dat de beeld kwaliteit gewoon goed is, is het scherm natuurlijk wel heel klein. Dit is niet ideaal als bijvoorbeeld houd van gamen of films kijken. Het scherm is daar gewoon wat te klein voor. Wel kun je er prima mee werken aan schoolopdrachten op programma’s als word, Excel of de andere office programma’s.

Prijzen

De prijzen van de mini laptops verschillen wel wat van elkaar. Als je op de grote websites gaat kijken zul je zien dat je voor een mini laptop minimaal 200 euro kwijt bent. Het maximale bedraagt ongeveer 1200 euro. De prijzen zijn dus erg verschillend. De prijzen worden ingedeeld aan de hand van verschillende categorieën. Denk hierbij aan de beeldresolutie, vormfactor, processormodel, opslagtype en het geheugen. Ook het merk kan meespelen in de prijs, een HP zal meer vragen voor ongeveer hetzelfde product als de Acer.

Voordelen

Zoals eerder vermeld heeft de laptop dus genoeg voordelen om het product toch aan te schaffen. Het eerste punt is dat het erg compact is en in elke tas wel past. Het dus dus heel makkelijk mee te nemen naar school of je werk. Daarnaast is het heel licht dus zit je niet met veel kilo’s die je dagelijks moet tillen. Als laatste punt heeft de mini laptop gewoon alles wat je nodig hebt om aan het werk te kunnen. Een absolute aanrader voor de studenten onder ons.

Tags:

Leave a comment