Hot!

Computerforum

Computerforum

Een van de ergste dingen die je zou kunnen overkomen is dat je computer plotseling stopt met werken. Je weet dat er iets mis is, maar het uitzoeken van de reden of het bedenken van een oplossing komt niet altijd gemakkelijk.

In dergelijke situaties kunt u kiezen uit verschillende opties. Je kunt een oplossing vinden voor duizenden videozelfstudies op YouTube of uit online bronnen die stapsgewijze instructies geven voor het oplossen van computerproblemen. U kunt ook contact opnemen met uw verkoper, die u waarschijnlijk zal vragen het apparaat ter controle of reparatie te brengen. Dan zijn er externe IT-outsourcing-serviceproviders die u kunt inhuren om uw machine te repareren.

En terwijl je je realiseert dat niets lijkt te werken, weet je dat je beter aan de slag kunt en vaardigheden voor probleemoplossing krijgt. Hoewel je je kunt inschrijven voor formele cursussen, is er ook de handige optie om zelfstudie uit te voeren op speciale websites die je alles leren wat je moet weten over het onderwerp. En het beste is dat veel van deze websites gratis diensten aanbieden.

Hier volgt een overzicht van de beste websites, in alfabetische volgorde, die u de juiste knowhow kunnen bieden bij het oplossen van computerproblemen en technische ondersteuning:

1. Wiscomputer

Of u nu een Mac- of pc-gebruiker bent, u kunt hulp bij het oplossen van problemen op deze site vinden. Het heeft een zeer georganiseerde uitstraling met een forum, woordenlijst en tutorials om u snel informatie over verschillende computerproblemen te helpen vinden.

2. BrightHub.com

De site is trots als een uitstekende bron van informatie, advies en tutorials over computersoftware en -hardware, probleemoplossing en beveiliging, om er maar een paar te noemen. Het heeft een doorzoekbare database met artikelen die maandelijks wordt bijgewerkt door zijn stal van reguliere bijdragers.

3. Computer Hope

Computer Hope doet zijn naam eer aan, omdat het bezoeken van de site je nooit het gevoel zal geven dat je een doodlopende weg hebt bereikt in je zoektocht naar hulp met je computers. Van de veelgestelde vragen tot tips voor probleemoplossing, een lijst met computerbedrijven, forums, online chat en e-mail, u zult zeker iets nuttigs vinden.

4. Dummies

In tegenstelling tot zijn naam is de site geschikt voor zowel dummies als professionals met gedetailleerde instructies en tips, een grote verzameling artikelen en zeer nuttige handleidingen voor het oplossen van problemen met uw pc.

5. GitHub

Als Facebook voor de sociaal actieve millennials en zilveren surfers is, is GitHub het platform voor softwareontwikkelaars die samenkomen om codes te delen voor mensen in de technische gemeenschap.

6. Mac101

Apple- en Mac-gebruikers profiteren natuurlijk vooral van de tutorials van deze site, vooral degenen die nieuw zijn op het platform. Onderwerpen van interesse variëren van het werken met je Mac, ondersteuningsinformatie voor Apple-producten, het oplossen van problemen met draadloze netwerken en hardware- en softwareadvies.

7. Microsoft Knowledge Base op Microsoft Support

De grote gebruikersbasis van Microsoft Windows zal onschatbare ondersteuning van deze kennisbasis vinden. De site bevat een uitgebreide bibliotheek met tips voor het oplossen van problemen en tutorials die zijn ingewonnen bij experts, gebruikers en andere partijen die bekend zijn met enkele van de meest voorkomende problemen in de gehele serie Microsoft-producten.

8. PC Tech Bytes

Als u nogal onzeker bent over het stellen van de meest elementaire computerproblemen, is dit de go-to-site voor u. De forumleden zullen er geen probleem mee hebben alle soorten vragen op hun prikbord te ontvangen.

9. Reddit

U bent misschien bekend met deze site, omdat deze een van de meest bevolkte forums is van mensen met een IQ met geavanceerde technologie. Reddit is ook het best bekend voor zijn Ask Me Anything-sessie met toonaangevende computerbedrijven als Apple, Intel en Microsoft, en vele anderen om nieuws en updates over hun producten aan te pakken.

10. Slashdot

Deze site bevat een groot aantal technologiegerelateerde inhoud die door gebruikers is ingediend en die beschikbaar wordt gesteld aan anderen die op zoek zijn naar informatie of inzichten over een bepaald onderwerp. Net als Reddit heeft Slashdot een moderator om de discussies onder controle te houden.

11. Stapel overloop

Dit is een andere community die softwareontwikkelaars helpt bij coderingsproblemen met een Q & A-platform, speciaal voor het verspreiden van nuttige informatie over programmeren of software-algoritmen.

12. TechGuy

U kunt ondersteuning krijgen van dit forum over besturingssystemen, software en hardware, e-mailen en netwerken, en nog veel meer gebieden op het gebied van computergebruik. De feedback die u krijgt is bijna onmiddellijk, omdat ontelbare leden van de online site gewoonlijk de forums controleren.

13. Technibble-fora

Deskundige computergebruikers reserveren dit forum om vragen te beantwoorden over elementaire probleemoplossing, webontwikkeling en andere computerherstelproblemen.

14. TechSpot

Als u problemen ondervindt met uw computerhardware en -software, inclusief tweaking en besturingssystemen, kunt u naar TechSpot-forums gaan om uw vragen te stellen. U hebt ook toegang tot computernieuws, recensies en downloads van stuurprogramma’s.

15. TechTutorials

Deze hub biedt zowel preventieve als remediërende zelfstudies die u kunt zoeken op onderwerp rechtstreeks van de site, waaronder Cisco, Linux, Mac, Windows en nog veel meer.

16. Tek-Tips

De fora van de site zijn uitermate nuttig voor gevorderde gebruikers, hoewel zelfs veelvoorkomende problemen zoals het afsluiten van Windows ook welkom zijn voor discussie of overleg hier.

17. Het codeproject

De ongeveer 9 miljoen geregistreerde leden bemannen de discussieforums van de site, beantwoorden vragen en geven deskundig advies over softwareontwikkeling en coderingsproblemen.

18. Transcosmos

Een van de pioniers op het gebied van IT-ondersteuning, transcosmos blog is geschreven door een team van hooggekwalificeerde experts die u zullen leren bij het oplossen van technische problemen in uw computersystemen, evenals bij het versterken van uw IT-desk en infrastructuurondersteuning. Deze websites kunnen een waardevolle metgezel zijn als u zicht op het ontwikkelen van een computer troubleshooter met technische ondersteuning vaardigheden geworpen in de mix. Verken elk van hen en in een mum van tijd zul je merken dat je zelf ook experts bent geworden.

Tags:

Leave a comment