Hot!

Caesar tosti

Caesar tosti

Caesar tosti is een tosti uit een grillpan, in de tosti zitten ingredienten zoals gegrilde kip, sla en Parmezaanse kaas. dit gerecht is een lunch voor 4 personen en de gemiddelde kilo calorieen zijn 440 per stuk tosti. Het maken van de tosti duurt ongeveer 20 minuten op voor te bereiden.

Ingredienten
2 kipfilets
2 kropjes babyromainensla
1 ongesneden witbrood
5 ansjovisfilets
100 gram Parmezaanse orginiakaas
10 eetlepels original caeserdressing (fles van 400 milliliter)

Bereiden

1.De kipfilet in de lengte halveren. De grillpan verhit je en de kip laat je 8 minuten grillen. Halverwege keer je de tosti om. Uit de pan neem je het in reepjes.
2.Ondertussen snij je de babyromaine in 1 centimeter reepjes. 2 sneetjes van het brood voor elke tosti.
3.De asjovisfilets snijd je fijn en de Parmezaanse kaas rasp je. De ansjovis en kaas meng je samen met de helft van de Caesar dressing en de helft van de boterhammen besmeer je met de Caeser dressing.
4.Met de rest van het brood dek je het af en de sla en kip verdeel je. De buitenkant van de tosti’s besmeer je met de rest van de Caeser dressing.
5.De grillpan verhit je en 2 tosti’s grill je 6 minuten lang. Halverwege keer je het om en je houd het warm. Dit doe je met de rest totdat je klaar bent.

Voedingswaarden per persoon
Energie is 440 kilocalorieen
Koolhydraten zijn 40 gram
Natrium zijn 1.120 milligram
Eiwit is 30 gram
Vet is 25 gram
Waarvan verzadigd 10 gram
Vezels zijn 5 gram

Italiaanse tosti

Met deze Italiaanse tosti kan de zatermiddag niet meer stuk door een verrassingslunch. Dit gerecht is een voorgerecht voor 4 personen en de gemiddelde kilocalorieen zijn 430 per stuk tosti. Het maken van deze Italiaanse tosti duurt ongeveer 15 minuten lang om voor te bereiden.

Ingredienten
10 sneetjes witte casinobrood
35 gram boter
150 gram mozzarella (een bol van 150 gram)
6 zongedroogde tomaten in olie
150 gram parmaham
100 gram rucola slamelange (zakje van 100 gram)
6 eetlepels balsamicodressing (fles van ongeveer 280 milliliter)

Bereiden

1.De korsten van het brood snijd je. De boter besmeer je. De mozzarella in pakjes snijd je en de reepjes tomaat snijd je ook. De helft van de sneden brood leg je op de helft van de mozzarella, tomaatreepjes en parmaham.
2.Met de rest van de paraham dek je af en de resterende brood. In een tosti-ijzer leg je het brood en tot het bruin is bak je het. De sla over de borden verdeel je over de tosti en de dressing besprenkel je er over heen. Het brood snijd je door en sla leg je erop.

Leave a comment