Hot!

Beste series

Beste series

Breaking bad is een dramaserie uit de Verenigde Staten van de zender AMC. De serie is begonnen op 20 januari 2008.

Breaking bad gaat over scheikundeleraar die op een gegeven moment te horen krijgt dat hij longkanker heeft. De scheikundeleraar heeft nog nooit in zijn leven gerookt. Om zijn gezin veilig te stellen financieel gezien na zijn dood, neemt hij de beslissing om zijn scheikunde vaardigheden tot werk te zetten door Crystal meth te koken. Hierdoor komt hij van de ene na de andere gevaarlijke situaties terecht. Op 29 september 2013 kwam er na 5 seizoenen een einde aan de legendarische serie Breaking Bad.

De serie gaat over ene Walter White. Walter White is een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij longkanker heeft. Walter White is vader van een gehandicapt zoontje en hij krijgt de neiging om tot aan zijn dood zo snel mogelijk veel geld te verdienen. Hij is op het moment van het nieuws van zijn ziekte werkzaam als docent en bij een wasstraat. Hij vindt dat hij te weinig verdient om wat achter te laten voor zijn familie financieel gezien. Daarnaast heeft hij geld nodig om zijn behandeling te kunnen betalen.

Op een dag wordt Walter White meegevraagd door zijn zwager die bij de DEA (drugs divisie van de politie) zit. Voor een drugsbust bij een meth lab. Hij besluit om mee te gaan, en komt zijn oude leerling Jesse tegen. Hij ziet dat Jesse een dealer is en besluit om samen met Jesse crystal meth te maken. Een eenmalige samenwerking loopt uit. Stap voor stap krijgen ze een kettingreactie en heeft grote gevolgen voor iedereen in Walters omgeving.

Breaking bad is een van de beste die je kan bekijken op Netflix.

Stranger things

Ineens werd Stranger Things de nieuwe zomer hit van series in 2016. De broers Matt Duffer en Ross Duffer hebben op een slimme wijze een sci-fi horrorserie neergezet die verwijst naar meerdere klassieke films uit de jaren 80. Voor het einde van de serie is er al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal komen. Dus de hype blijft nog aan.

Na een avondje gamen met zijn vrienden in de kelder, besloten de vriendengroep terug na huis te fietsen. Na een mysterieus verdwijn van een jongen Will Byers, komt er in het stadje Hawkins in Indiana allerlei mysterieuze zaken boven water. Als gevolg van deze verdwijning begint de moeder van Will, Joyce die ook nog eens alleenstaand is gek te worden en door te slaan. De politie, die onder leiding van Jim Hopper valt een onderzoek begint. Tegelijkertijd gaan Wills vrienden Lucas, Mike en Dustin ook nog eens op zoek na Will aangezien ze het een beetje apart vinden hoe hij verdween. Op een dag vinden de vrienden een verdwaalde meid met vreemde psychokinetische krachten. Uiteindelijk ontdekken de vrienden samen dat er mysterieuze krachten in spel zijn. Hierdoor zijn er sinistere overheidsorganisaties die de waarheid proberen om te draaien en verdoezelen.

Stranger Things staat momenteel op nummer 1 bij het aantal weergaven voor digital originals 

Tags:

Leave a comment