Hot!

4 unieke date tips

4 unieke date tips

Betoverend zijn gaat niet over hoe je eruit ziet, wat je draagt, of zelfs wat je zegt. Het gaat over de energie die je uitstraalt. Een dating-tip die je misschien niet zo vaak hoort, is dat je aandacht moet schenken aan hoe mensen reageren op je energie en zich bewust zijn van de energie die je uitstraalt. De manier waarop mensen over jou en de energie om je heen voelen, gaat helemaal over wat je in gedachten hebt. Wat bedoel ik hiermee?Welnu, als je altijd aan jezelf denkt in termen van hoe je met anderen vergelijkt of hoe anderen je zien, zul je altijd een gebrek in jezelf vinden en voelen. Als gevolg daarvan gaat de energie die je uitstraalt over je twijfels aan jezelf, je onzekerheden, of over hoe je niet goed genoeg bent. Na een tijdje zul je deze dingen op anderen projecteren en validatie zoeken bij andere mensen en krachten buiten jezelf. In plaats van positief te zijn, zal je energie overkomen als wanhopig, rusteloos of zelfs behoeftig.Je kunt een aantrekkelijke, mooie persoon zijn, maar als anderen een negatieve of verwarde energie over je voelen, kunnen ze moeite hebben om contact met je te maken.Aan de andere kant, wanneer je je veilig voelt met jezelf, projecteer je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid en de energie die je uitstralen zal vreugde, geaardheid, begrip en verdraagzaamheid zijn. Wanneer je de goedkeuring van andere mensen niet nodig hebt om in orde te zijn met jezelf, neig je ernaar om naar mensen toe te trekken en mensen aan te trekken die dezelfde positieve energie hebben als jij. Dat is de basis van het betoverende-zelfliefde zijn.Als je in een romantische context iemand betoverend wilt zijn, zijn er vier tips die je kunnen volgen om jezelf in de juiste mindset te brengen:

1. Stop met te ver vooruit denken.

Veel mensen beginnen zichzelf voor te zijn op het moment dat ze iemand ontmoeten die ze aantrekkelijk vinden. Ze beginnen te fantaseren over deze nieuwe persoon en vormen verwachtingen over hoe een relatie met hen zal zijn, in plaats van met de stroom mee te gaan en uit te vinden hoe ze gaan. Dit is een veel voorkomende fout die duizenden mensen maken. Ze klampen zich vast aan de fantasie en het idee van de persoon met wie ze zijn, in plaats van zich erop te concentreren om ze echt te leren kennen.

2. Vergeet je eigen geluk niet.

Voor veel mensen, vanaf het moment dat ze romantisch geïnteresseerd zijn in iemand, beginnen ze hun leven rond de nieuwe relatie te draaien en kunnen ze zichzelf voeden. Ze proberen te hard om de ander te plezieren, denkend dat ze onmisbaar voor hen zullen worden. Fout. Hoe meer je iemand anders tevreden stelt, hoe meer je emotioneel investeert en hoe meer je van elkaar zult verwachten. Dit kan je energie opdringerig, angstig en verstikkend maken en het recht dat je voelt kan de ander wegjagen. Stop niet met het doen van leuke, aangename dingen voor de persoon waarin je geïnteresseerd bent. Maar als je iets leuks doet, zou je het moeten doen omdat je iemand gelukkig wilt maken, niet omdat je verwacht dat ze je dat te danken hebben.

3. Wacht niet op de andere persoon.

Hoe meer je verslaafd bent aan iemand, hoe meer je nodig hebt om je energie te verspreiden of je zult een zooitje worden. Vul je leven met activiteiten en interesses die niet gerelateerd zijn aan de persoon waarin je geïnteresseerd bent. En stop niet met praten en nieuwe mensen ontmoeten of de mensen zien die je al nonchalant hebt gezien. Je eigen leven en interesses hebben, zullen je vervullen en je energie geven die overgaat in je relaties.

4. Maak iemand niet tot je prioriteit, als je maar een optie bent.

Veel mensen staan ​​erop om een ​​vriendin / vriend te zijn voor iemand die zelfs dacht dat de relatie nog niet exclusief is gemaakt. Als gevolg hiervan stoppen ze met praten met andere mensen en gaan ze dezelfde behandeling verwachten als iemand die in een toegewijde relatie zit, terwijl de andere persoon duidelijk nog niet helemaal in is. De druk helpt de ander niet sneller te vallen en de daaruit voortvloeiende vasthoudendheid en onzekerheden over waar je bent in de relatie kan de ander wegjagen. Let in plaats daarvan op het belang en het investeringsniveau van de andere persoon. Zelfs als je niet altijd op dezelfde pagina bent, zal het begrijpen en respecteren waar de ander zich in de relatie bevindt en hen de tijd geven om te groeien in hun gevoelens voor jou, laten zien wat een sterke, zorgzame persoon je bent.Als je deze vier tips volgt, ben je een sterker persoon waar anderen naar op zoek zijn en mee willen zijn. Houd je energie positief, richt je erop je beste zelf te zijn en je zult versteld staan ​​hoeveel mensen in je geïnteresseerd raken.

Tags:

Leave a comment