Hot!

13 manieren om je leven te verbeteren

13 manieren om je leven te verbeteren

Hoe dramatisch we onze resultaten kunnen veranderen, is grotendeels een functie van de verbeelding.In 1960 was het een technologische onmogelijkheid voor de mens om de ruimte in te reizen. Echter, binnen 10 jaar stapte de eerste man op het oppervlak van de maan. Het wonderbaarlijke proces van het omzetten van die droom in de werkelijkheid begon toen een stem de wetenschappelijke gemeenschap uitdaagde alles te doen wat nodig was om ervoor te zorgen dat Amerika ’tegen het einde van dit decennium een man op de maan zet’. Die uitdaging ontwaakte de geest van een natie door het zaad van mogelijke toekomstige verwezenlijking in de vruchtbare grond van verbeelding te planten.
Met die ene gewaagde uitdaging werd het onmogelijke werkelijkheid.Hetzelfde principe is van toepassing op elk ander deel van ons leven.Kan een arm persoon rijk worden? Natuurlijk! De unieke combinatie van verlangen, planning, inspanning en doorzettingsvermogen werkt altijd zijn magie. De vraag is niet of de formule voor succes zal werken, maar of de persoon de formule zal gebruiken. Dat is de onbekende variabele. Dat is de uitdaging waarmee we allemaal worden geconfronteerd.We kunnen allemaal gaan, waar we ook zijn, waar we ook willen zijn. Geen droom is onmogelijk als we eerst de moed hebben erin te geloven.

Ga je angsten onder ogen

Dat is hoe je hen overwint. Verwerp ze niet; confronteer hen. Zeg, hier is waar ik bang voor ben. Ik vraag me af wat ik zou kunnen doen om dat te veranderen. Ga vandaag tegen je angsten aan.

Train je wilskracht om van richting te veranderen

Je hoeft de afgelopen zes jaar niet te blijven doen wat je hebt gedaan als het niet de voordelen oplevert die je wilt. Kies een nieuwe bestemming en ga op die manier. Gebruik je wilskracht om het proces te starten. Je hoeft het vorig jaar niet te herhalen. Ruim de fouten op. Investeer het nu in het volgende jaar. Zie hoe het verschil maakt.

Geef je fouten toe

Soms moet je ze aan anderen toegeven. Hier is een van de beste uitdrukkingen in de Engelse taal: “Het spijt me.” Die woorden zouden een heel nieuwe relatie kunnen beginnen. Ze kunnen twee mensen starten die in een geheel nieuwe richting gaan. Geef je fouten toe aan jezelf. Je hoeft niet over hen te praten met iedereen in de buurt. Maar het doet geen pijn om te gaan zitten en een gesprek met jezelf te hebben en te zeggen: het heeft geen zin mezelf voor de gek te houden. Hier is waar ik echt ben. Ik heb centen in mijn zak en ik heb niets op de bank. Dat zei ik nadat een meisjesscout mijn deur had verlaten. Ik had een gesprek met mezelf en ik zei: ik wil niet dat dit nog gebeurt.

Verfijn je doelen

Start het proces. Stel een aantal hogere doelen in. Bereik een hoger doel. Ga voor iets dat verder gaat dan je dacht dat je zou kunnen doen.

Geloof in jezelf

Je moet in de mogelijkheden geloven. Je moet geloven dat morgen beter kan zijn dan vandaag. Geloof in jezelf. Er is geen vaardigheid die je niet kunt leren; er is geen discipline die je niet kunt proberen; er is geen klasse die je niet kunt volgen; er is geen boek dat je niet kon lezen.

Vraag om wijsheid

Vraag om wijsheid die antwoorden schept. Vraag om wijsheid om de uitdagingen voor vandaag en morgen aan te gaan. Ik wou niet dat het gemakkelijker was; ik wou dat je beter was.

Bespaar tijd

Soms worden we nagebootst. Motiverende spreker Bill Bailey zegt dat de gemiddelde persoon zegt: “Ik heb nog 20 jaar.” Maar Bill zegt dat je nog 20 keer hebt. Als je eenmaal per jaar gaat vissen, heb je nog 20 keer te vissen, niet 20 jaar. Dat maakt je nep.

Investeer uw winst

Dit is een van de filosofieën die mijn mentor, Earl Shoaff, mij gaf: winsten zijn beter dan lonen. Lonen maken je brood, winsten maken je een fortuin. Zouden we winst kunnen gaan maken terwijl we de kost verdienen? Het antwoord is ja.

Leef met intensiteit

Je kunt er net zo goed een paar zetten op zetten. Investeer meer van jou in wat je ook doet. Wees een beetje sterker; wees een beetje wijzer. Voer je vitaliteitsbijdrage op. Stop alles wat je hebt in alles wat je doet en vraag dan om meer vitaliteit, meer kracht en meer kracht, meer hart en meer ziel.

Vind je plaats

Als je gewoon op een baan werkt, zoek dan de beste plek waar je goed kunt dienen, en zeker genoeg vragen ze je om een betere plek te bezetten. Werk goed blijven doen; doe je uiterste best. Dat is je beste uitweg.

Vraag integriteit van jezelf

Integriteit is als loyaliteit. Je kunt het niet van iemand anders eisen; je kunt het alleen van jezelf eisen. Wees het beste voorbeeld van loyaliteit en je zult loyale volgers worden. Wees het beste voorbeeld van integriteit en u zult mensen om u heen hebben die integriteit hebben. Leid de weg.

Verwelkom de disciplines

Ik kan je niet veel beter advies geven dan dat omdat disciplines de realiteit creëren. Disciplines bouwen steden. Een goed gedisciplineerde activiteit creëert overvloed, uniekheid en productiviteit.

Vecht voor wat juist is

Het is buitengewoon om te kunnen zeggen: “Ik vocht voor mijn kinderen; Ik vocht voor wat juist was; Ik vocht voor een goede gezondheid; Ik vocht om mijn bedrijf te beschermen; Ik vocht voor een goede carrière die mijn familie tot zegen zou zijn. Ik vocht voor een goed gevecht. “Het is goed om de aantasting te bestrijden. Tegenpolen zijn in conflict en jij zit in het midden. Als je iets waardevols wilt, moet je er voor vechten.

Tags:

Leave a comment