Hot!

Verschillende badkamerinrichtingen

Verschillende badkamerinrichtingen

Er zijn natuurlijk veel woonstijlen te bedenken, dat weet iedereen. Dat geld ook voor je woonkamer, slaapkamer, of keuken. Maar er zijn ook verschillende badkamer ideeën te bedenken. Een badkamer hoort natuurlijk vooral praktisch te zijn, maar de inrichting is ook niet onbelangrijk. Wij geven je aantal stijlen in dit artikel. 

Moderne badkamer 

Een moderne is vaak het meest populair als het om badkamer inrichtingen gaat. Als het gaat om nieuwbouwwoningen, zie je eigenlijk niets anders meer. Het ook lekker strak en schoon, en valt daarom bij vele goed in de smaak. Ook ziet het er stijlvol uit. Er worden hierin veel wit en grijstinten gebruikt. Grote tegels komen vaak voor in een moderne badkamer. Oogt minimalistisch en oogt ruim. 

Klassieke badkamer 

Deze stijl is vooral erg elegant. Geven een rustgevende en warme uitstraling uit. In de vloer, de muur, en de accessoires komen vaak in aardetinten voor. Het oogt vaak erg sierlijk. Een bad met pootjes of een opvallende kraan. Kastjes en sierlijke handgrepen kunnen de badkamer ook helemaal maken. 

Landelijke badkamer 

Beige, bruin en zandtinten zie je vaak terug in een typische landelijke badkamer. Door de robuuste badkamermeubels kan een landelijke badkamer wat stoerder overkomen. Hierin worden vaak natuurlijke materialen gebruikt. Speciale badkamervloer met hout, of een uitdagende houten kast. Een uniek patroon op landelijke tegels. Voeg houten, kantoenen of rieten accessoires. En maak het plaatje helemaal compleet! 

Industriële badkamer 

Mag het allemaal wat stoerder en robuuster als een landelijke badkamer? Dan is een industriële badkamer een hele goede optie voor u! Gebruik metaal, staal, beton of onbewerkt hout om uw badkamer helemaal industrieel maken. Een gietvloer met betonlook of een tegelvloer past ook helemaal in dit sfeertje. Je kunt dit weer combineren met een stoere fabriekslamp van metaal of een mooie houten kast. Een heerlijke ruime inloopdouche met een doorzichtige wand, is hier ook helemaal top bij. 

Design badkamer 

Het gaat vooral om kwaliteit en hoogwaardige materialen bij een design materialen. Dit mag echt helemaal pure luxe uitstralen! Denk bijvoorbeeld aan een groot vrijstaand bad waarin je lekker kunt relaxen. Meerdere massagestralen in een regendouch, gewoon puur genieten. Er wordt in een design badkamer veel aan merken gedacht en de materialen zijn dan ook een stuk exclusiever. Het lijkt qua uitstraling een beetje op een moderne stijl. 

Een betonlook badkamer 

De naam zegt het eigenlijk al, er wordt in deze badkamer veel gebruik gemaakt van beton op vloer als op de wand. Beton is natuurlijk erg donker om het toch een beetje op te fleuren wordt er in het badkamermeubilair veel gebruik gemaakt van witte accesoires. Een betonlook in je badkamer zorgt voor een unieke en stoere uitstraling. Een betonlook wordt ook wel echt als een typische mannen badkamer gezien. Maar door dit prachtige contrast om witte en donkere kleuren met elkaar te combineren zorgt de badkamer voor een mooie warme sfeer.  

Tags: