Hot!

Slotenmaker

Slotenmaker

een slotenmaker nodig?

Een slotenmaker heb je nodig wanneer je inbraakbeveiliging wilt of sloten openen of vervangen, sleutelplan. Slotenmakers zijn altijd 24/7 telefonisch bereikbaar om de beste dienst te leveren dus als je in de nacht een slotenmaker nodig hebt of in het weekend dan kan je altijd iemand vinden die je nodig hebt.

Openen van sloten

Het kan voorkomen dat je de deur achter je hebt dicht gedaan zonder je sleutels te hebben meegenomen. Dan is het natuurlijk handigst om gelijk te bellen want op een andere manier de deur openen kan gevaarlijk zijn zoals de raam beschadigen om binnen te kunnen komen. Een slotenmaker kan makkelijk de deur openen zonder schade aan de deur te brengen zo voorkom je extra kosten.

Vervanging van sloten

Als je bijvoorbeeld een oud deurgat hebt kan het gebeuren dat je sleutel in het gat vast komt te zitten waardoor je sleutel breekt of dat je hem hellemaal niet meer eruit kan halen. Of iemand heeft je slot kapotgemaakt bijvoorbeeld een inbreker. Dan kan je ook altijd een slotenmaker bellen voor hulp.

Prijzen

Omdat een slotenmaker altijd bereikbaar is, is er een verschil tussen prijzen het beste is om goed te weten welke slotenmaker jou het beste kan helpen goedkoop betekent niet altijd dat het goed is. Sloten vervagen of openen kan doordeweeks oplopen tot 120 euro.
Een inbraakbeveiliging is natuurlijk duurder omdat het meer onderdelen heeft en betrouwbaar moet zijn die kan oplopen tot 400 euro.
Zo kan je ook erachter komen of de slotenmaker wel betrouwbaar is. Sommige vragen het dubbele geld ervoor terwijl ze niet eens zoveel werk doen.
Kilometers die de slotenmaker moet maken speelt ook een rol en welke slot model je hebt er zijn veel verschillende deur sloten.

Voorkomen?

Je kan een sleutel aan je familie of vrienden geven voor als je voor de deur staat te komen dan kan je altijd nog de sleutel ophalen en je huis binnenkomen.
Als je vindt dat je sleutel niet makkelijk de deur in gaat of niet eruit gaat op een makkelijke manier kan je gelijk actie ondernemen en een nieuwe sleutel laten maken.

Sleutelplan

Wanneer je een groot huis hebt die veel deuren heeft met een slot dan kan je het beste een sleutelplan nemen die onze slotenmakers ook voor je kan regelen.
Voordelen van een sleutelplan is dat je meerdere deuren kan openen in je huis waardoor je niet veel sleutels bij je moet dragen die je makkelijk kwijt kan raken of op dat moment niet bij de hand hebt en als je iemand bent die snel sleutels kwijtraakt dan is een sleutelplan ook een goeie optie voor jou. Het kan ook handig zijn als je een bedrijf hebt met veel deuren en niet veel sleutels wilt dus het is altijd handig om een sleutelplan te nemen

Spoed

Wanneer je spoed hebt en snel mogelijk een slotenmaker nodig hebt dan kost het natuurlijk extra omdat de slotenmaker gelijk naar u toe komt en de planning door de war raakt.