Hot!

Jouw auto online verkopen

Jouw auto online verkopen

Een auto verkopen in 2021 gaat steeds simpeler. Door de vele online websites is het nu zo gemakkelijk dat je binnen een paar uur je auto al verkocht hebt. Hoe gaat dat dan? Je hebt vele bedrijven die binnen een uur al een bod op je auto doen en als dit akkoord is, ook al komen ophalen. Het enige wat jij bij je moet hebben is het RDW boekje van de auto en een kentekenbewijs van de auto. De rest regelt het ophaal bedrijf. Vaak krijg je voor je auto cash in je handen en hierdoor is het snel afgehandeld.
Je kunt je auto particulier of zakelijk verkopen, maar het snelst is particulier. Hierdoor hoeven de autobedrijven geen extra papieren te regelen en ben jij binnen 2 uur van je auto af.

Je kunt de auto ook bij een dealer verkopen, alleen dit proces duurt langer dan bij een particulier bedrijf. Hun moeten namelijk foto’s maken, alle schade noteren en een compleet formulier opmaken en een verkoopoverdracht opstellen. Vaak krijg je dan ook nog minder geld dan je verwacht, want de dealer wilt natuurlijk ook winst maken. Dit is onvermijdelijk.

Je kan je auto ook verkopen via Marktplaats. Dit wat veel Nederlanders ook doen om er gemakkelijk vanaf te komen. Alleen is niet altijd iedereen vertrouwbaar bij Marktplaats en kan het soms misgaan. Dat is de primaire reden dat mensen hun auto het liefst verkopen bij een auto inkoop bedrijf. Snel en gemakkelijk, daar gaat het vaak om bij het verkopen van je auto.

Maak het uit waar ik woon om de auto te verkopen?

Nee, een auto inkoop bedrijf rijst door heel Nederland heen om auto’s op te halen. Dit komt, omdat ze vaak meerdere locaties hebben in Nederland waar ze rijden. Er is altijd wel iemand in de buurt om jouw auto op te halen.

Waar moet ik op letten?

Wanneer je een auto gaat verkopen, is het wel belangrijk om alle documentatie op orde te hebben. Vaak vragen auto inkoop bedrijven of je het kentekenbewijs, het onderhoudsboekje en RDW gegevens bij de hand hebt als je de auto gaat verkopen. Hierdoor hoeft het bedrijf niet te wachten op locatie en zullen ze ook weer snel bij je weg zijn en de auto gemakkelijk kunnen meenemen.

Conclusie

Wij hebben gekeken bij meerdere auto inkoop services, en de beste naar een paar dagen onderzoeken komen wij uit bij: https://www.autoinkoopservice.nl/. Hun reageren na verre het snelste en hun regelen voor jou ook de RDW vrijwaringsbewijs en er is verder geen derde partij aanwezig om zaken af te handelen.

Tags: