Hot!

Inkt bestellen

Inkt bestellen

Informatie over inktcartridges 

Er zijn inktcartidges die voor meerdere printers beschikbaar zijn. Maar hoe ga je erachter komen welke in jouw printer passen? De eerste stap is kijken welke merk printer je heb en wat voor type. De tweede stap is dat je kunt gaan zoeken welke cartidges voor jouw printer beschikbaar zijn. En hierbij helpen wij u graag! Niks is natuurlijk vervelender als dat uw inkt op is bij uw printer wij bieden u daarom een hoge capaciteit waardoor u een stuk langer door kan gaan met printen.  

Waar moet u opletten bij het kopen van een cartridges? 

Een inktcartidges is een ander woord voor inktpatroon. Als deze op is moet je een nieuwe kopen voor in je printer. Alleen soms kan dat af en toe best lastig zijn welke inkt bij jouw printer past. Wij geven u alvast een aantal tips. De voormaat van het inktpatroon is ten eerste niet onbelangrijk voor een printer. En kies je voor een origineel variant of een van de voordelige varianten of terwijl een huismerk. Er zijn ook extra grote inktpatronen die zijn natuurlijk wel een stukje duurder, maar hierdoor kunt u langer doorgaan met printen zonder steeds maar nieuwe inktpatronen te bestellen. 

Het verschil tussen een cartidge en een toner. 

Het verschil tussen een toner en een cartidge ligt vooral aan de verschillen tussen de vormen van de inkt. In een cartidge toner zit bijvoorbeeld kleuren poeder, en in een gewone normale cartidge zit vloeibaar inkt. De werking van de inkt is bij beide ook anders plus beide soorten cartidges gaan in andere printers. Bij de toner cartidge wordt de inkt bij wijze er opgeplakt doormiddel van de drum, de toner kan alleen gebruikt worden bij een lazerprinter. En bij de normale caridge ook wel de inkt cartidge genoemd wordt op het papier gespoten en wordt bij een inkjetprinter gebruikt.  

Niet alleen de werking maar ook de prijs bij beide producten verschilt erg. De toner cartidge gaat vaak langer mee als de inkt cartidge. Ze zijn in gebruik dus voordeliger en gaan langer mee, maar ze zijn wel een stukje duurder helaas.  

Accessoires voor bij uw printer 

U kunt uw printer ook nog is uitbreiden met accessoires! Fusers, transfer kits en drums moet u om de tijd vervangen. Daarvoor staan wij voor uw klaar. Of bent u opzoek naar nieuw papierlades of kwalitatieve kabels. Wij hebben ze allemaal voor u klaar staan op onze site. Daarbij hebben wij ook nog transfer belts, maintance kits en meer!  

Hulp nodig? 

Wilt u nog meer informatie nodig over inkt over printers of noem maar op. Dan staan wij voor u klaar! Wij hebben een geweldige ervaren klantenservice die u overal mee kunt helpen.