Hot!

Ibiza

Ibiza

Het prachtige eiland Ibiza behoord tot een van de eilanden van de Balearen, dit is een eilandgroep wat hoort bij het oosten van Spanje. Ibiza staat vooral bekend om zijn hippies, het uitgaan kan natuurlijk ook niet bedrijven. En het rijke volk vertoeft er ook maar al te graag. Een bezoek aan Ibiza kan een persoon compleet veranderen, wordt gezegd. Het is dan natuurlijk ook niet voor niets dat de meeste mensen die dit eiland hebben bezocht, minimaal 1 x nog teruggaan. Iedereen wil het unieke gevoel dat Ibiza met zicht meebrengt tenminste 1 keer in hun leven meemaken!

Vakantiebestemming Ibiza

Ibiza trekt erg veel toeristen met zich mee, ieder jaar weer opnieuw. Zo’n 6 tot 7 miljoen bezoekers per jaar, en dit breidt zich steeds meer uit. Ook zijn de toeristen die Ibiza heel erg divers, kunnen allerlei soorten mensen zijn. De feestbeesten, gezinnen met kinderen, eco toeristen, rustzoekers, jetsetters, zonzoekers of mensen die de kunst opzoeken. Het is dus wel duidelijk dat vele zich aangetrokken voelen tot het eiland Ibiza. Ibiza heeft eigenlijk een bepaald kenmerk van een levenswijze, hier zijn dan ook veel mensen jaloers op. Dat maak Ibiza zo bijzonder, het bepaalde sfeertje. Dit kan een manier zijn van marketing, maar dat mag iedereen voor zichzelf invullen.

Ibiza is geen ontzettend dure vakantie, maar goedkoop is het ook zeker niet. Een betaalbare vakantie naar het eiland boeken, is zeker te weten mogelijk. Je kan voor een dubbeltje naar dit eiland vliegen, maar dan moet je wel echt heel goed gaan zoeken.

Een dag in Ibiza

In Ibiza kun je gemakkelijk je door de dag heen prima vermaken. Hier zijn dan ook verschillende manieren voor. Je kunt lekker een dagje naar een van de prachtige stranden in Ibiza. Lekker gaan crossen over het eiland met bijvoorbeeld een scooter is ook heerlijk. Eettentjes op gaan zoeken, want geloof me het eten is daar echt heerlijk. Of je kunt natuurlijk je dag besteden aan uitgaan, dat is ook zeker niet mis in Ibiza.

Uitgaan

Ibiza staat al jarenlang bekend als de ideale feestbestemming, hier moet je gewoon een keer in je leven gaan stappen. In de jaren 80 kwam het hele partyscene opgang in Ibiza, dit door de housemuziek die toen ontstond. Dankzij de Amerikaanse steden zoals Chigago werd het housemuziek richting Ibiza gebracht. In de bekendste clubs van Ibiza zoals: Space, Undergrounds, en Peache werd de housemuziek met volle borst gedraait. De celebrity’s, de hippies en natuurlijk de feestbeesten zochten hun weg al snel naar Ibiza om daar helemaal uit hun tent te gaan. Ook werden de party-drugs erg populair binnen Ibiza, dit is bijvoorbeeld XTC.

Ook werden de cafés steeds populairder al ben je een dag op het strand geweest, kan je daar heerlijk even chillen. Een heerlijke cocktail in je hand met een relaxt muziekje erbij is het genieten totdat de zon ondergaat.

In de loop der jaren komen er steeds meer nieuwe clubs bij. En blijft het uitgaan in Ibiza nog steeds super hot.