Hot!

Honor Band 3

Honor Band 3

De Honor Band 3 is een betaalbare manier om swim-tracking te krijgen en biedt een maand batterijduur. Een simpele maar toch betaalbare activity trackers komen steeds meer op de markt en voegen steeds meer functie toe. De Honor Band zit tussen deze trackers en biedt zijn Band 3 aan als een manier om fitness, slaap- en activiteit registratie te verbeteren terwijl hij onopvallend en eenvoudig blijft.

Ontwerp

– Eenvoudig, minimaal ontwerp
– Comfortabel maar moet strak worden gedragen om de hartslag te volgen
De rubberen band is comfortabel en slang genoeg om onopvallend te zijn. Het display is eenvoudig, maar bevat veel en is helder bij daglicht, zonder teveel kracht te trekken. De bedieningselementen zijn eenvoudig en gevoelsmatig, terwijl ze allemaal in één knop blijven zitten die indrukwekkend, ook werkt als je handschoenen draagt. Enige probleem is dat er een speciale oplader die de eenheid moet vastklikken, maar zelfs deze gebruikt micro-USB om hem te voeden, dus moet hij gemakkelijk genoeg zijn om overal mee naartoe te nemen en toegang te hebben tot stroom

Specificatie, presentaties en tracking

– Consistente hartslagmeter
– Basisrun en zwemmen tracking
– Statistische slaaptracking, maar twijfelachtige nauwkeurigheid
De Honor Band 3 is een eenvoudige fitnesstracker met een accelerometrie en een gyroscoop, maar geen GPS. Je kunt dus runs volgen, maar ze zullen nooit zo nauwkeurig zijn als een GPS-wearable, of zelfs je telefoon. De Honor Band 3 volgt nauwkeurig de stappen, of het nu op een run is, een wandeling maakt of zelfs op de loopband in de sportschool.

Honor Band 4

De Honor Band 4 is een goede fitness-tracker met alle juiste functie. De Honor Band 4 is de meest geavanceerde fitness-tracker van Honor tot nu toe. Hoogtepunten zijn een helder en vrolijk OLED-kleurenscherm, een goede levensduur van de batterij en een soepel ontwerp.

Ontwerp

– Drie kleurenkeuzes
– Scherm met glazen bovenkant
– 5ATM waterbestendigheid
De Honor Band 4 is een slanke en lichte fitnessband. Een volledig scherm betekent dat het niet zo klein is als de Fitbit Flex 2, maar is geavanceerder uitziet dan zijn meest felbegeerde budger van budgetfitness-trackers, de Xiaomi Mi Band 3. Er zijn geen bolvormige delen en de lijnen zijn scherp en gebogen op de juiste plaatsen en de dikte van de band is ongeveer hetzelfde als de Fitbit Charge 3, op 11,5 mm. Interactie is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. De kleine witte cirkel onder het scherm is een aanraakscherm, maar het scherm is ook aanraakgevoelig. Je kunt rechtstreeks op items in menu’s tikken en de cirkel fungeert als een terug knop. Het comfort van de Honor Band 4 is niet perfect, maar nogmaals is beter dan het in eerste instantie lijkt. Honor heeft hier een tamelijk hard, maar enigszins flexibel soort siliconenrubber gebruikt. Het voelt zwaar, maar een zachter, meer elastisch materiaal laat je een strakkere pasvorm hebben zonder een strak gevoel. Een als laatst heeft deze tracker een hartslagmeter tijdens het trainen.