Hot!

Gokmachines

Gokmachines

Wat is een gokmachine?

Een gokmachine heeft meerdere namen zoals fruit machine oftewel gokautomaat het werkt met muntgeld maar de nieuwe versies heeft nu ook papiergeld je kunt deze apparaten vinden in de Casino. Het doel is natuurlijk om het dubbele geld die je erin hebt gestopt terug te kunnen krijgen.

Hoe werkt het?

Zoals je het al weet werkt het met munt en papiergeld maar je moet natuurlijk wel meerdere dingen weten om het te kunnen spelen. Je begint eerst met inwerpen van het geld die je bij je hebt. Daarna geeft de automaat jou munten waardoor je recht krijgt om te kunnen spelen. Machine heeft een hendel aan de zijkant die je nodig gaat hebben tijdens het spelen daarnaast heeft die ook rollen aan de voorkant met plaatsjes erop die een betekenis hebben. Zodra je aan de hendel trekt gaan die rolletjes rollen waardoor je begint aan het spel. Het doel is om zelfde plaatjes te krijgen op je beeld wanneer die klaar is met rollen wanneer dit gelukt is krijg je punten. Als dat niet lukt raak je punten kwijt. Je kan doorspellen tot dat je hellemaal geen munten meer over hebt.

Wettelijk

Voor je eigen veiligheid heeft het apparaat automatische handelingen die uitgevoerd worden. Zoals een minimale en een maximumtijd en het aantal geld die erin mag per keer. Je kan natuurlijk online en fysiek gokken in België daarentegen zijn ze wat strenger bijvoorbeeld weiniger apparaten dan in Nederland omdat er meerdere regels eraan vast gebonden zijn.

Verslaving?

Meeste mensen zien het als een ontspanning en gaan vaker gokken. Na dat je geld hebt gewonnen kan je sneller verslaafd raken dan dat je niks hebt gewonnen omdat wanneer je ziet dat je geld hebt gewonnen krijg je een kick om het vaker te doen. Je moet het soms net zo zien als drugs die in je lichaam zit je maakt geluk stofjes aan. Je gaat meer geld inzetten waardoor je het kwijt kan raken erna je wordt soort van doof. Een verslaving kan limieten hebben als je vaak gaat gokken zoals elke dag dan heb je een grote verslaving die je leven beïnvloed er zijn speciale klinieken die je kan helpen.

Online gokken

Naast dat je fysiek gokt kan je ook online gokken je kan het heel makkelijk downloaden daarna kan je een account aanmaken waar je je geld op zet ook hier is het verstandig om niet over je budget heen te gaan. Er zijn plekken waar je online kunt oefenen voordat je met echt geld gaat spelen. Deze oefen sites zorgen ervoor dat je eerst leert hoe het werkt en het zorgt voor dat je het met echt geld begint te spelen.