Hot!

Alle mode Trends voor de zomer van 2021

Alle mode Trends voor de zomer van 2021

Alvast goed nieuws, deze zomer staat ons namelijk een heleboel te wachten. Een summer of hope met croptops, pastelkleuren, en mega wijde powertrousers. Wij geven je alle trends mee voor de zomer van 2021. Dan kun jij alvast je aankomen doen voor aankomende zomer! De zomer lijkt natuurlijk nog heel ver weg. Maar toch willen we weten, wat gaan we volgend jaar dragen?

Zomer 2021

Zullen de zomertrends van 2021 de boeken in gaan? Dat is iets wat we nog weten. Maar dat de mensen naar de mode en merken uitkijken is in ieder geval flink duidelijk.

Dromenland

Lekker op het zonnedek van je zeilbootje hangen, of genieten van plakkerige sorbetjes. Eerst maar is de vraag of we volgend jaar mogen reizen. In de fashionweek was het verlangen naar een beetje luchtigheid en verlangen naar reizen ook erg groot. Vooral in Milaan was het een flink verlangen. Bij Versace ’s onderwaterwerelden en Gucci ’s pastelkleurenpaleis. Wegdromen op een roze wolk.

Basics

Elk jaar zien we het weer een beetje terug. Er wordt elk jaar weer terug gegaan naar de basis. Zonder allemaal poespas of onzuiverheden. Maar dat is ook altijd goed. Deze kwaliteit en eenvoud vonden we terug in Victoria Beckhams “stripped down’ collectie.

Veel handwerk

Door milieuverandering willen we ook meer focussen op hoe iets gemaakt wordt. En daarom krijgen we meer respect voor vakmanschap. Daarvoor is traditioneel handwerk zo mooi, met alle details die handwerk met zich meebrengt. De crochet jurk wordt deze zomer een totale hit. Maar ook vintage wordt erg populair. Dingen waarbij je persoonlijkheid en kwaliteit naar voren komen zullen we steeds meer gaan tegenkomen

Loungewear, luxe

Comfort is natuurlijk de key. Loungewear zou absoluut weer in de mode komen. En dan bedoelen we niet je oude joggingsbroek waarmee je elke dag op de bank mee verschijnt. Zo heeft Fendi zijn ingrediënten voor een perfecte comfy outfit, en dat ook nog is modieus is. Cique dekbed-capes, padded pakjes en linnen jurken. Ook de doorgestikte deken-jurk van 16Arlington kan hierbij niet ontbreken. En ook de pyjama sets van Halpren en Rodarte kun je ook prima mee voor de dag.

‘’the old stock”

Wat ook een goede stap is naar ontwikkeling is het feit dat steeds merken, eerdere collecties gebruiken voor hun nieuwe collecties. Dit brengt veel goede dingen met zich mee, contrasten in materiaal, silhouetten, en artistieke looks. Zo zijn Kym Ellery en Duran Lantink samen een collectie met bewerkte archiefstukken van hunzelf ontworpen.

New universe

Altijd proberen shows ons alvast een voorschot te geven wat ons te wachten staat als het gaat om mode-trends. Zo laat Thom Browne alvast een flink voorschot geven om ons mee te nemen naar de Olympische Spelen in 2132, voor Prada waren het clutch-coats met in de mix van extreme retro rokken, deze zullen deze zomer weer tevoorschijn komen.

De wijde broeken

Deze zomer waren ze natuurlijk al hartstikke in, maar de flatterende onverschrokken wijde broeken keren weer terug. Iets onder de taille, heerlijk comfortabel en daarbij met ook nog is veel stijl. Wil je extra modieus, draag er dan een mooie riem bij. Zo kon je ze ook zien bij de Louis Vuitton, Chanel, en Chloe voorbijzien komen.